Castigatoare giveaway Mario Badescu

1.8.11

Este primul giveaway la care nu am putut valida o multime de comentarii dintr-un motiv foarte simplu. Am cerut "sa lasati un comentariu in care sa-mi spuneti daca ati auzit de produsele Mario Badescu si unde ati auzit (daca ati si folosit si puteti sa ne impartasiti impresii e si mai bine) si ce produs v-ar tenta sa incercati de la aceasta firma" si am primit comentarii in care imi spuneati ca doriti sa testati produse OPI sau Bruno Vassari sau un raspuns de genul "produse pentru par" fara sa mentionati produsul dorit. Prin urmare am descalificat toate aceste comentarii si am ales castigatoarea dintre cele ce au respectat cerinta stabilita cu cei de la Carespot, care au oferit premiul pentru acest giveaway.

Castigatoarea este ... Tavia! Felicitari si astept un mail de la tine (ai la dispozitie 48 de ore sa ma contactezi) cu datele de livrare ale setului castigat. Dupa ce le folosesti, astept sa-mi trimiti un review pentru a-l publica pe blog.


10 comentarii

  1. Multumesc foarte mult, este o surpriza la care nu ma asteptam! :* Iti voi trimite datele prin mail imediat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Gata, am trimis datele de contact! Sper ca ai primit mail-ul, pentru ca sunt foarte entuziasmata si abia astept sa incerc produsele :D! O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am mai trimis o data, la coltulcameliei[at]gmail[dot]com. Asta este adresa,nu? Sper sa ajunga de data asta :(. Fetelor, multumesc pentru felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo Tavia :X >:D< Chiar sunt foarte fericita pentru tine ca ai castigat >:D< Felicitari >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Fetelor,comandati direct de pe mariobadescu.com,cu tot cu transport in Romania este muuuult mai ieftin ca de pe carespot.ro.Mari sarlatani!
    Simulare comanda 3 produse:57$(180ron) versus 290ron

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Felicia, poti continua calculul, nu sa te opresti doar aici.

    180RON + 43.2RON (TVA24%) + minim 40$ (Transport) = 343.2RON

    deci comparativ cu 290RON e mai ok...

    RăspundețiȘtergere
  7. In pretul de mai sus este inclus si transportul

    RăspundețiȘtergere