Cand uitam de lucrurile simple ...

29.8.11

Ieri am fost la Manastirea Cernica impreuna cu niste prieteni care au sarbatorit niste ani de la un eveniment special din viata lor si ne-am plimbat prin zona, ne-am oprit pe malul lacului si am admirat natura (si nu eram singurii care faceau asta), am stat pe iarba si ne-am bucurat de tot ce ne inconjura. Bineinteles ca m-a gasit si un catel si n-am mai scapat de el cat ne-am plimbat, ma tot impingea cu capul sa-l mangai si sa ma joc cu el.

M-am incarcat de energie si mi-am dat seama cat timp pierdem aiurea lasandu-ne "tarati" de stresul cotidian in situatii neplacute si uitam sa ne bucuram de tot ceea ce ne inconjoara.

Cand v-ati lasat ultima data in voia naturii si v-ati eliberat de toate gandurile mai putin placute?

11 comentarii

  1. Si mie mi s-a inatmplat asta de curand, la mare. Si atat de eliberata m-am simtit, incat m-am trezit pe plaja dupa ce dormisem 2 ore :D Foarte relaxant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceeasi senzatie ca tine o am cand ma plimb cu bicicleta in natura.Ma simt libera si ma incarc cu energie.

    RăspundețiȘtergere
  3. ne cam lipsesc momentele astea. dar ma bucur de fiecare data cand am ocazia. te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. In fiecare seara timp de 3 saptamani, admirand cum soarele coboara in marea Adriatica la Trieste. Am invatat de la oamenii de acolo ca este important sa ne bucuram de fiecare clipa si sa ne oprim din cand in cand sa admiram ceea ce este in jurul nostru si sa gasim frumusetea din lucrurile simple. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu suficient de des, desi noi mergem destul de des hai-hui pe dealuri si prin paduri, peste campuri si asa mai departe... recunosc insa ca nu ma satur niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt o fericita. N-am cum sa uit de natura, zi de zi sunt in contact direct cu ea. Acum cand scriu, aud cantand greierii in fata ferestrei mele. Nu degeaba se spune ca vesnicia s-a nascut la sat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar sambata, am gasit pe dig la mare o pisica roscata care se alinta la soare. Si am prins-o si am mangaiat-o si a stat cu mine o ora intreaga :)
    Dupa care a ramas ganditoare, singurica, pe scari, privind marea..

    RăspundețiȘtergere
  8. nu merg foarte des in aer liber acum din cauza soarelui si a caldurii, oricum cam 2 ori pe luna ma relaxez intr-o zona linistita. toamna colind mai mult...natura

    Ioana

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi se pare foarte important sa ai parte de astfel de momente si sa stii sa profiti de ele :).
    Eu fac lucrul asta ori de cate ori pot... merg la plimbare prin parc, stau pe o bancuta pe malul marii sa merg intr-o padure de langa orasul in care stau sa hranesc caprioare.
    De fiecare data simt instant cum ma incarc cu energie pozitiva :).

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. M-am mutat de curand la sat ...asa ca am parte foarte des de momente din acestea. Raman seara ore intregi cu ochii pe cer....e o feerie.

    RăspundețiȘtergere