Barbat versus Badaran

28.8.11

Badaranul vede 2 femei singure la o masa la o terasa intr-o seara si incearca sa le agate. I se spune "nu" intr-un mod elegant, dar mintea lui aburita de alcool nu pricepe. Insista si incearca sa se aseze cu forta, i se spune un nou "nu" categoric si tot nu pricepe. Este "ajutat" sa se indeparteze si incepe sa jigneasca si sa arunce cuvinte urate si pline de venin izvorate dintr-o frustrare evidenta.

Barbatul vede incercarea badaranului, pastreaza distanta, dar este atent la ce se intampla, lasa femeia sa incerce sa rezolve singura problema (punct castigat barbat), insa in momentul in care ochii ei ii cer ajutorul, intervine si rezolva situatia fara a se ajunge la violenta (punct castigat barbat) si stie ce cuvinte sa foloseasca astfel incat femeia sa stie ca daca mai are nevoie de ajutor este acolo si nu se va mai repeta faza cu badaranul.

Cate asemenea exemplare ati intalnit in ultima vreme?

5 comentarii

  1. Foarte multe.....din ce in ce mai multe cazuri de genul asta...... si stau si ma intreb daca nu cumva este tot vina unei femei ca nu a stiut sa-l educe pe badaran. Ma mai deranjeaza si cand barbatul merge inaintea unei femei......mi se pare dezgustator.....stai un moment in loc si urmareste cuplurile pe strada si ai sa vezi ca majoritatea barbatilor merg inaintea femeilor lor. Culmea e ca sunt in crestere badaranii.....Viitoare mame de baieti....luati aminte....

    RăspundețiȘtergere
  2. Badarani- cel putin 10 pe zi, in diverse forme, cu diferite tipuri de replici din astea "care te dau pe spate"!

    Barbati- putini, cam 10 la 10 ani, dar important este ca EXISTA, acolo undeva!

    RăspundețiȘtergere
  3. Niciunul niciodata.. :| Badarani da, dar de cealalta parte a baricadei, nu. Clar, sunt o ghinionista :))

    RăspundețiȘtergere
  4. barbatii de langa mine sunt sotul, fratele si tatal si poate inca 1-2......restul, cu parere de rau cam sunt badaranii.

    RăspundețiȘtergere
  5. din pacate suntem invadate de badarani,barbatii sunt pe cale de disparitie...

    RăspundețiȘtergere