Azi nu am chef ...

31.8.11

de nimic ... ma simt obosita (n-am dormit prea mult), am visat ceva foarte intens (si m-am trezit foarte agitata), am avut o zi plina la munca si inca mai am treaba si chef deloc (cum am mai spus). Si-mi trec prin minte o multime de ganduri si habar n-am ce sa fac cu ele.

Mi se pare ca si propria mea minte imi joaca feste, uneori mi se pare ca stiu clar ce vreau, alteori ma gandesc daca nu incerc sa ma conving singura de niste lucruri ... si nici ce simt nu ma ajuta, parca sunt in mijlocul unei furtuni si astept sa vad unde ma duce ... si sunt momente cand chiar imi place sa ma las purtata de vant fara sa stiu unde ma duce ... si momente cand lupt din rasputeri ...

M-am jucat cu focul si nu stiu cine a castigat sau daca a castigat cineva, dar sunt momente cand ma simt atat de puternica (si simt ca pot face orice) si clipe cand sunt vulnerabila (ca acum) si simt nevoia sa fiu tinuta in brate ... si desi toate starile astea le-am mai trait, simt ca urmeaza ceva ... sau cineva ... nu-mi dau seama exact.

Si nu ... nu sunt indragostita, desi n-ar fi rau sa ma zguduie o rafala de iubire ...


7 comentarii

  1. exact cu aceeasi stare m-am trezit si eu azi :-s si-as mai vrea sa dorm macar 12 ore pentru a recupera noptile pierdute cu licenta :-s

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand am citit ce ai scris,parca ma vedeam pe mine trecand prin aceleasi stari.Eu cred ca si toamna care sta sa vina e responsabila de starile astea...cel putin la mine cum vine toamna,cum incep sa am stari aiurea :|.Eu detest toamna,desi sunt nascuta in acest anotimp.

    RăspundețiȘtergere
  3. te inteleg camelia ... si eu trec des prin astfel de stari, insa "trag" de mine sa-mi revin, ca altfel nu se poate ... pe mine ma revigoreaza ceaiul de levantica!!! ti-l recomand! numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mereu se duc astfel de lupte inlauntrul nostru, suntem fiinte complexe si uneori ne dorim lucruri contradictorii. E incomoda uneori lupta asta, dar sigur va aparea ceva in zi ce iti va distrage atentia si sa iti aduca zambetul, chiar daca lupta va continua pe fundal. Si sunt convinsa ca va castiga cine trebuie in final.
    Iar daca te-ai jucat cu focul, ori iese bine, ori iese o experienta si o invatatura. Either way, it's good. Stii ca e that saying: "Everything will be alright in the end. If it's not, than it's not the end" :)
    Huuuuuuugs <>

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cam toata ziua ma simt asa.. si nu am chef! life sucks sometimes :|

    RăspundețiȘtergere