Alerta: voucher reducere 50% pentru produse Manufaktura

16.8.11

Eu n-am incercat pana acum produse Manufaktura, insa am citit pe bloguri despre ele si stiu ca unele dintre voi chiar le folositi sau doriti sa le incercati. Am vazut mai devreme o oferta pe zumzi pentru o reducere de 50% (bonus 15% la urmatoarea achizitie) la o comanda de minim 180 ron, fie pentru cumparaturile facute direct in magazin, fie la cele de pe site.

Oferta o puteti vedea aici.

Ati incercat produsele? Aveti ceva recomandari?

3 comentarii

  1. Samponul Mojito musai sa il incerci daca vrei.E cel mai bun sampon al lor si mi-l curata atat de bine! Samponul si balsamul lor cu bere iar sunt bune.Nu rata gelul de dus si scrubul cu pruneeeeeee miros demential (unii zic ca miros a guma,mie nu mi se pare asa).Eu mai foloseam si o crema de fata din gama Carlsbad de la ei,dar Corina imi zicea ca imi inchide porii,asa ca am renuntat la ea.Au multe chestiute faine,dar eu nu am apucat sa le testez pe toate.De exemplu cele din gama cu vin,spre rusinea mea,nu am testat nimic.Te pup!Vrei sa comanzi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am primit un sampon si un balsam de par din gama vin: miros si arata superb, parul straluceste si e usor de pieptanat; imi cadea teribil inainte si nu ma asteptam la minuni - mai cade, dar parca mai putin sau e doar wishful thinking. Inca nu am ajuns la o 'hotarare definitiva si irevocabila', dar semnele sunt bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am cumparat produse de la ei tot folosind un cupon de reduceri.
    Am incercat asa: sampon+balsam cu bere, lotiune anticelulitica cu struguri, strugurel de buze, gel dus anticelulitic.
    Samponul curata foarte bine parul, atat de bine incat ia uleiurile naturale si-l lasa incurcat (cel putin la mine). Deci musai trebuie balsam. Parul nu are atat de mult volum, insa 2 zile zici ca e coafat, asa e de stralucitor si sta frumos.
    Lotiunea anticelulitica e cea mai buna din ce am folosit - hidrateaza foarte bine si, impreuna cu masaj, chiar da rezultate.
    Restul par ok. Gel anticelulitic il prefer tot pe cel de la Elmiplant cu cafea+guarana.

    RăspundețiȘtergere