2pi - moft sau necesitate?

22.8.11

In trecut am mai citit de dispozitive (pentru femei) pentru urinat din picioare (Shewee si Urinelle), insa la vremea respectiva nu m-a interesat subiectul si nu i-am acordat mare atentie, desi trebuie sa recunosc ca mereu am fost intrigata de "capacitatea" barbatului de a urina stand in picioare si fara sa fie vreodata nevoit sa se atinga de mizeria si microbii din toaletele publice.

Acum 2 saptamani m-a contactat Diana (cu care am mai colaborat in trecut) sa-mi spuna ca se ocupa de promovarea 2pi (puteti gasi detalii direct pe site) si daca nu vreau sa-l incerc si sa-mi spun parerea despre el. I-am propus o alta varianta - veti gasi detalii la sfarsitul postarii - si astazi va provoc sa aveti mintea deschisa si sa incercam impreuna acest dispozitiv. Mie imi place ca este de din carton (plastificat in interior), este plat si ocupa loc putin in geanta!


Dupa discutia cu ea si dupa ce-am citit informatiile pe site, m-am gandit serios daca acest tip de produs este o necesitate sau este doar un alt produs creat pentru a castiga niste bani. Si daca in prima faza as fi spus ca mie nu-mi este foarte util deoarece mintea mea este antrenata ca atunci cand sunt in deplasare sa nu fac pipi indiferent cate lichide consum, o seara la terasa cu niste prieteni mi-a dovedit contrariul.

In mai putin de 3 ore, mi-am dat seama ca noi, femeile, chiar avem nevoie de asa ceva in viata noastra chiar daca in prima faza multe am respinge total o asemenea propunere. N-o sa ma lungesc cu vorba si sa va spun povesti, ci o sa va spun concret ce m-a facut sa ajung la concluzia asta intr-un timp foarte scurt.

Printre prietenii cu care am iesit, o tipa gravida in luna a 8a, a stat mai putin de 30 de minute la masa si i-a spus sotului sa plece spre casa ca ea face pipi si nici moarta nu se apleaca cu titamai burta in toaletele ecologice din parc. Primul meu gand "ce util era dispozitivul ala acum". Un pic mai tarziu o alta prietena (care a avut hepatita) a baut o bere rece si a fost nevoita sa se duca la aceeasi toaleta ecologica. Cand s-a intors a zis ca a omorat-o mirosul si ca mai bine se ducea in natura, dar ca nu se vedea aplecandu-se prin boscheti. M-am gandit din nou "ce util era dispozitivul ala". Si ca si cum mintea mea nu intelesese deja mesajul, apare a treia situatie care ma face sa gandesc "dispozitivele astea chiar sunt necesare, nu e nici o vrajeala", mai exact iubita unui amic venita si ea la terasa (a avut niste probleme cu coloana si nu poate flexa genunchii decat cu greutate) a avut aceeasi urgenta si a fost o situatie mai mult decat dureroasa, ca sa nu mai vorbim de discomfortul de a intra intr-o toaleta publica/ ecologica. 

Stiu ca multe din voi prefera sa se tina sau sa nu bea nimic toata ziua decat sa ajunga in situatia de a fi absolut necesar sa intre intr-o toaleta publica si acest lucru nu este deloc benefic pentru sanatatea noastra. Insa nu de fiecare data este posibil acest lucru, sunt persoane cu probleme medicale (cistita sau incontinenta urinara) sau persoane in varsta care nu mai au mobilitate articulara astfel incat sa faca acrobatii intr-o toaleta sa nu se atinga de nimic sau situatii in care oricare dintre noi ne putem afla (un concert, o calatorie lunga cu trenul/ masina/ avionul, o internare in spital) cand un astfel de dispozitiv ne-ar putea salva de multe probleme.

Si pentru ca eu sunt curioasa, vreau sa aflu parerea voastra despre acest tip de produs, daca ati incercat sau daca ati incerca, daca credeti ca este sau nu util, ce va trece prin minte cand va ganditi la aceasta metoda de a urina.

Cum spuneam la inceputul postarii i-am propus Dianei sa testez 2pi impreuna cu 5 dintre voi ca sa aflu si parerea voastra despre produs si sa scriem despre asta impreuna intr-o postare ulterioara. Asadar primele 5 care comenteaza la aceasta postare si imi scriu ca vor sa testeze 2pi si de ce, vor primi un pachet cu 5 dispozitive. Dupa folosire vreau sa-mi trimiteti parerea voastra sincera si sa-mi spuneti in ce situatie v-a fost util, iar una din cele 5 pareri va fi premiata (nu dezvalui acum care e premiul, dar nu are legatura cu mersul la toaleta).

2pi va tenteaza sau il respingeti total?

Later edit: vor testa alatura de mine: Let's make a diva, miha.ela, Itsa, Anonim si Pixie - astept mail de la voi cu datele de livrare

26 de comentarii

  1. Pentru mine e o reala necesitate si avand probleme cu coloana vertebrala. Eu evit sa consum multe lichide pt a nu ajunge in impasul de a nu ma mai putea abtine, chiar daca am un Shewee, de multe ori il uit acasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. a scuze am uitat sa motivez:pentru ca nu am mai auzit niciodata de chestia asta:)si mi se pare foarte util..tocmai pentru situatiile pe care le-ai mentionat in postare..in special pt femeile insarcinate cred ca e un must have

    RăspundețiȘtergere
  3. wow, am putea simti ce simt barbatii?:))
    as incerca, dar e chiar ciudat acest subiect pe un blog.
    este prima oara cand aud asa ceva:O

    RăspundețiȘtergere
  4. morphine, deci vrei sa incerci sau nu? S-a mai scris pe bloguri despre asta in trecut si doar o data :)

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ar tenta tare mult sa il incerc.la scoala nu ma incanta deloc sa merg la toaleta...si tocmai atunci se gaseste nevoia:(

    RăspundețiȘtergere
  6. E exact ce aveam noi femeile nevoie, am mai auzit odata despre ele. Pot sa spun ca am avut destule experiente neplacute cu toaletele noastre, mai ales ca am si lucrat un an pe santiere si era cel mai groaznic, faceam dimineata cand plecam de acasa si seara. Oricum nici acum nu folosesc.Ma duc la nunti si nu folosesc toaleta deloc toata noaptea. Mi-as dori sa il incerc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi poti lasa adresa ta de e-mail??Nu ma descurc deloc cu Outlook:(

    RăspundețiȘtergere
  8. Astept sa va scrieti parerile si imi cumpar unul pt la lucru.

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu as vrea sa incerc...:d i love testing :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Consider acest dispozitiv un obiect necesar unei femei deoarece nevoile fiziologice nu pot fi controlate. Mi-ar placea sa incerc produsul

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie mi se pare un moft....Nu ma vad folosind asa ceva prea curand...

    RăspundețiȘtergere
  12. L-am trimis.Sper ca l-ai primit.

    RăspundețiȘtergere
  13. ce interesant sa ne spuneti cum a fost.ce pacat ca nu am dat comment mai devreme:(

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi se pare inventia secolului! Si eu fac parte din categoria de femei care prefera sa le plesneasca vezica decat sa mearga la o toaleta publica...

    RăspundețiȘtergere
  15. Am vazut prea tarziu postarea. Din pacate nu mai pot participa la testare dar parerea mea este ca acest produs este foarte util pentru noi, femeile. De exemplu eu lucrez la un magazin care nu are toaleta proprie si sunt nevoita sa merg in curtea proprietarei la o toaleta care arata execrabil si pur si simplu mi se face greata cand merg acolo. Lucrez peste 10 ore pe zi dar incerc pe cat posibil sa nu merg la toaleta pana ajung acasa. Nu e bine deloc dar nu am alta solutie.
    Chiar sunt curioasa pe viitor sa incerc un astfel de dispozitiv!

    RăspundețiȘtergere
  16. Abia acum am vazut postarea.:( As fi incercat si eu acest produs caci si eu fac parte din categoria care prefera sa nu bea/manance nimic toata ziua cand sunt plecata, decat sa ajung la o toaleta publica... or sa merg la toaleta in tren. Si din cauza aceasta uneori apar alte probleme de sanatate... Sa ne tii la curent!;)

    RăspundețiȘtergere
  17. Scuze,nu vreau sa incerc, las sansa altei fete care este chiar curioasa:)
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  18. Pixie, morphine nu vrea sa testeze, si tu etsi urmatoarea care a cerut sa testeze. Astept datele tale pe mail.

    RăspundețiȘtergere
  19. cat timp am fost la rudele mele am ajutat-o pe matusica mea la magazin, ca vanzatoare si nu avea baita asa ca in fiecare zi simteam ca se supara rau de tot vezica pe mine asa ca un dispozitiv de genul ar fi fost util, habar nu aveam ca exista asa ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Am auzit de acest dispozitiv, prietena mea l-a primit la un concert! :)) Mi se pare interesant, nu cred ca o sa fie un "must", sa fie in geanta fiecarei femei, dar sigur sunt persoane care au nevoie de asa ceva. Fiecare dupa preferinte si situatii :D

    RăspundețiȘtergere
  21. ati incercat produsul? la ce concluzie ati ajuns?

    RăspundețiȘtergere
  22. Camelia, pana la urma acest produs e potrivit scopului in care a fost creat? sau da mai mult batai de cap? Il recomanzi?

    RăspundețiȘtergere
  23. E util si intr-un camin studentesc!

    RăspundețiȘtergere