TRESemme (Anti-Breakage) - din nou cuvinte de lauda

8.4.10

Intr-o postare mai veche laudam 2 produse de la Tresemme care imi placusera la nebunie. Azi a venit randul sa laud alte produse Tresemme: samponul si balsamul anti-rupere.



Setul l-am luat tot de pe okazii.ro, a fost in jur de 70 ron cu transport cu tot (samponul si balsamul au 946 ml fiecare). Eu am parul foarte lung, ma spal pe cap de 2 ori pe saptamana, folosesc cele 2 produse de mai bine de o luna si nu cred ca am consumat nici 10% din continutul produselor.

M-am hotarat sa incerc gama anti-rupere deoarece din cauza stresului am observat ca la spalare imi cadea foarte mult par si acelasi lucru se intampla si cand imi periam parul. De cand folosesc cele 2 produse Tresemme diferenta e uriasa: abia mai "adun" cateva fire de par rupte/ cazute in timp ce inainte ma ingrozeam cat par strangeam.

Din punctul meu de vedere, gama Tresemme Anti-Breakage este nemaipomenita. Pe mine m-a ajutat foarte mult si de abia astept sa incerc si alte produse de la ei.

Ati incercat produsele Tresemme? Este vreun produs pe care mi-l puteti recomanda in mod deosebit?

12 comentarii

  1. chiar azi am ridicat de la posta balsamul si spray-ul cu protectie termica de la TRESemme. le-am comandat dupa okazii la recomandarile tale(cred ca si de la acelasi utilizator), mi-a parut tare rau ca numai avea si samponul anti-rupere deoarece imi cade foarte mult par. sper sa functioneze.

    o sa revin cu pareri dupa ce le folosesc.
    kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. hey scz ca vin cu atat de mult intrebari :)) dar tu cat timp ti balsamul in par? pe sticla scrie ca 2-3 min dar parca mi se pare prea putin pentru a da rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Beibiii, asa il tin - in jur de 3 minute (poate 5 cateodata).

    RăspundețiȘtergere
  4. ok mersi mult pentru raspuns. credeam ca il ti mai mult pentru a da rezultate. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. e foarte bun.doar ca eu il iau mai ieftin decat e la noi in tara.

    RăspundețiȘtergere
  6. va rog sa ma ajutati si pe mine..pe cine pot contacta .ptr. produsele astea???

    RăspundețiȘtergere
  7. Intra pe okazii.ro, cauta TRESemme si vei da de vanzator.

    RăspundețiȘtergere
  8. gasiti in farmaciile CATENA

    RăspundețiȘtergere
  9. gasiti produsele pe: cosmeticepenet.com

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu folesc o gama de la tresemme si sunt ff multumita.eu am folosit prima data o masca pt par care foloseste ustensile de coafat,atunci cand lucram in anglia.Am fost ff multumita de masca asa ca de fiecare data cand prietena mea din anglia vine acasa o pun sa imi ia toata gama TRESEMME THERMAL RECOVERY.Sunt incantata de ele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna Camelia u cand ai folosit samponul Tressemme ai simtit o mica ardere la nivelul scalpului.Eu am simtit asa ceva, e normal ?:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, poate ai vreo rana/ cos pe scalp si de asta ai simtit ceva.

      Ștergere