REVIEW: Rimmel Extra Super Lash Mascara

21.3.10


Am primit cadou acest produs si recunosc ca atunci cand am vazut Rimmel am strambat din nas - sunt ani de cand n-am mai folosit produse de la Rimmel pentru ca tot ce am incercat nu mi-a placut, insa curiozitatea si mentiunea "potrivit pentru ochi sensibili" m-au facut sa vreau sa-l incerc ... si bine am facut. "Subliniaza si defineste genele, confera volum si culoare intensa" - asta promitea eticheta si pot sa spun ca asta si ofera: separa genele, le defineste, le ofera volum si culoare. Nu este genul de rimel care te face sa spui "ooo" sau te face sa pari ca ai gene false. Mai degraba este un rimel perfect pentru persoanele care vor sa aiba gene lungi si intense in cursul zilei fara sa para incarcate sau prea "rimelate" - as spune ca este un rimel perfect pentru a alungi si defini genele si in acelasi timp sa ofere imaginea de natural.

Peria este dreapta (am inteles ca exista si varianta curbata), iar pretul este undeva in jur de 13 ron - la banii astia, cred ca rimelul isi face treaba din plin. Si ca un bonus: forma periei il face perfect pentru folosirea pe genele scurte de sub ochi (eu personal am avut probleme cu periile lungi intrucat reuseam sa ma murdaresc mereu).

Concluzia: un rimel ieftin pentru definirea genelor, un produs dupa care voi intinde mana in zilele in care vreau un efect natural, dar in acelasi timp vreau sa ma simt "frumoasa".

Trimiteți un comentariu