Ajutor: "N-am dormit azi-noapte!"

21.4.10

Dimineata m-am "trezit" dupa o noapte ingrozitoare: aproape ca n-am inchis ochii, am racit ingrozitor, m-a durut toata carnea de pe mine, am tusit ore intregi, ma durea in gat de simteam ca innebunesc ... ce sa mai, am avut o noapte de cosmar; iar cand m-am uitat in oglinda mi-am dat seama ca nu pot iesi din casa cu fata aia: eram palida, niste cearcane negre enorme, aveam ochii umflati si nasul rosu de la atata suflat ... ce sa mai? Un adevarat cosmar! Si desi tot ce-mi doream era sa ma intorc in pat, trebuia sa ma fac prezentabila si sa ma duc la munca.

Primul pas a fost sa fac un dus, dupa care au urmat comprese pe ochi (Beauty Formulas - Cucumber Cooling Eye Pads). Parca incepusem sa ma simt mai bine, insa fata mea tot a cosmar arata.

Si atunci am scos arsenalul:

- crema de ochi MAC Fast Response
- baza machiaj MAC Skin Enhancer - Illuminate (pe toata fata)
- baza machiaj Smashbox Photo Finish Color Correcting - Color Adjust Green (in jurul nasului pentru a neutraliza roseata)
- iluminator Smashbox Photo Up Under Eye Brightener + MAC Skin Lights - Ideal Pink (am vorbit de atatea ori de combinatia asta)
- corector MAC Studio Finish Concealer
- fond de ten MAC Mineralize SPF 15 Foundation/ Loose (aici am gresit, trebuia sa folosesc un fond de ten lichid cu acoperire mai buna)
- bronzer MAC Refined Golden (pe toata fata pentru a-mi da un pic de culoare)
- iluminator MAC Shimpagne (pe pometi si pe nas)
- gloss MAC Nothingless

Si asta a fost tot ... la final aratam acceptabil desi consider ca as fi putut sa ma stradui un pic mai mult (ce mai era de facut: sa aplic un fard deschis si luminos in coltul intern al ochiului pentru a da senzatia de ochi mari si deschisi; sa folosesc mascara pe genele superioare; sa ma fi concentrat mai mult pe buze pentru a distrage atentia de la ochii obositi).

Voi ce faceti in astfel de diminetii? Care sunt solutiile voastre salvatoare?

2 comentarii

  1. Pastile cu fenil-efedrina, una atunci, alta mai tarziu la munca, sa nu curga nasul. Ma imbrac, in oglinda ma hotarasc ca nu sunt prea nebarbierit si ies. In lift imi asez putin parul, doar daca sta prea aiurea.
    Mai asez cercurile de gratar de la usile liftului sa stea vertical.

    RăspundețiȘtergere