O privire prin sertar - MAC Fix+ si ... tot MAC

8.4.10

In ultimele saptamani am avut parte de ore putine de somn si asta s-a vazut pe fata mea. Ma tot gandeam cum sa "maschez" oboseala de pe fata mea si mai ales cearcanele de sub ochi. Si am cautat din nou intre produsele mele si am descoperit 3 produse MAC de care uitasem si mai ales uitasem cat imi plac.

MAC Fix+

Sta pe birou in fata mea, insa mereu uitam de el. Am inceput sa-l folosesc zilnic. Dupa ce termin sa ma machiez, pulverizez de 3-4 ori de la o distanta de 30 cm si imi simt fata proaspata, dispare efectul de "pudra" si mai ales imi fixeaza machiajul ceea ce este nemaipomenit.

Nu cred ca voi mai uita vreodata de el sau ca va mai sta nefolosit.


MAC Studio Lights - Ideal Pink





Este un produs dintr-o colectie mai veche, nu cred ca mai este disponibil acum la MAC. Nuanta care o am eu (Ideal Pink) este perfecta pt. a fi folosita ca iluminator sub ochi.
Cum imi place mie sa folosesc acest produs: aplic Smashbox Photo Op Under Eye Brightener (am scris despre el intr-o postare mai veche) inainte de fondul de ten, iar peste fondul de ten - direct pe cearcane aplic produsul de la MAC si il intind cu o pensula Smashbox (travel foundation brush). Cu aceasta combinatie nu am mai auzit deloc "vai, ce cearcane ai" sau "vai, ce obosita arati".
Pentru mine combinatia celor 2 produse (Smashbox si MAC) este una castigatoare deoarece m-a salvat de multe ori.
MAC Lustre Drops (Pink Rebel)

Si acest produs a fost lansat intr-o colectie trecuta (Style Warriors) si nu mai este disponibil acum la MAC, insa cred ca am vazut ca va fi relansat intr-una din colectiile din acest an.
Eu am nuanta Pink Rebel si o folosesc ca iluminator pentru pometi. Aplic o cantitate mica si o "intind" bine si da tenului o tenta de sanatate, de naturalete. Mai poate fi folosit combinat cu fondul de ten lichid pt. a ilumina toata fata (pe mie aceasta varianta nu m-a incantat - sunt alte produse care fac mult mai bine treaba asta si nu mai pierzi vremea cu amestecatul produselor).
Pe langa aceste 3 produse, am tot folosit baza de machiaj MAC Prep+Prime - Skin Enhancer (Illuminate) - editie limitata lansata exclusiv in Asia (din nou multumiri ca exista ebay), insa n-am introdus-o la produse redescoperite pentru ca o folosesc de ceva vreme.
Voi pe ce ajutoare va bazati in diminetile cand simtiti ca tenul nu arata cum trebuie?

Trimiteți un comentariu