Aplicare fond de ten - degete, pensula sau burete?

12.4.10

De cateva zile oscilez intre Revlon Colorstay si Clarins True Confort si de fiecare data imi pun aceeasi intrebare: ce sa folosesc azi pentru a aplica fondul de ten?
Variante:

- degetele - varianta exclusa din start (desi recunosc ca folosirea degetelor incalzeste produsul care se aplica mult mai usor)

- pensula MAC 109 - varianta care mi-ar fi placut s-o pot folosi insa nu este posibil deoarece si dupa atatea luni de folosirea pensula mai pierde par la fiecare folosire si sa stau sa "culeg" firele de par de pe fata dupa aplicarea fondului de ten este tot ce NU-mi doresc dimineata

- pensula MAC 190 (foundation brush) - varianta aproape exclusa (n-am mai folosit pensula asta de luni bune - un motiv foarte clar nu am pentru "nefolosirea" ei - insa nu obtin efectul pe care il doresc)

- pensula MAC 187 (stippling brush) - ar fi o varianta la care as apela daca as avea mai mult timp dimineata pentru a ma farda

- pensula Coastal Scents IB103 Flat bronzer - am incercat din nou azi dimineata si tot nu-mi place efectul final (acoperirea nu e cea pe care mi-o doresc si mi se pare destul de incomod sa folosesti acest tip de pensula pe anumite portiuni ale fetei)

- buretel Beauty Blender - "mica minune roz" - preferatul meu in ultimele saptamanii; avantaje: usor de folosit, acoperire buna la care se poate "lucra", folosirea umeda permite folosirea cantitatii potrivite de fond de ten

Deci varianta castigatoare in cazul meu: BEAUTY BLENDER (mai am o varianta de incercat, respectiv pensula SS197 de la Sigma Brushes - asta cand va fi din nou disponibila aceasta pensula pe siteul lor).

Voi ce metoda folositi pentru a aplica fondul de ten?

6 comentarii

  1. Mie cel mai eficient mi se pare sa aplic cu buretelul ud, iar fdt sa fie un pic, pe o folie. Asa dozez cum trebuie, iar aplicarea asta mi se pare ideala pentru ca buretelul nu absoarbe fdt, si eu nu aplic peste necesar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Prefer degetele. Mi se pare cea mai eficienta metoda.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prefer degetele - atata vreme cat te-ai spalat pe maini in prealabil, nu vad de ce ar fi neigienic. Am incercat buretelul si mi-a cam dat batai de cap.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prefer pensula pentru fdt si...mai nou stippling brush-ul.:) Sper sa achizitionez o astfel de pensula cat de curand ...

    Buretei nu am folosit pana acum, cu degetelele m-am descurcat de minune pana sa descopar pensulele pentru aplicarea fdt.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand aplic fondul de ten, imi place sa folosesc o pensula special pentru asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca buretelul este o solutie buna

    RăspundețiȘtergere