TAG: 10 produse fara de care nu pot trai

20.4.10

Cred ca titlul este un pic exagerat. Nu se pune problema ca nu pot trai, ci mai degraba ca nu vreau sa traiesc fara ele. Sunt produse pe care le-am tot folosit si pe care le voi reachizitiona in viitor. Dar mai bine sa incep lista (ordinea nu reflecta preferintele, ci pur si simplu le voi scrie cum imi vin in minte):

1. Tresseme Heat Tamer Spray - spray de protectie termica (imi place ca mi protejeaza parul de actiunea nociva a uscatorului de par, a placii de indreptat si in acelasi timp imi lasa parul matasos si stralucitor)

2. Givenchy Very Iressistible - parfumul la care ma intorc de fiecare data (nici nu mai stiu prin cate sticlute de parfum am "trecut" de-a lungul timpului)

3. apa termala - firma variaza de fiecare data; acum am La Roche Posay - imi place sa o folosesc dupa ce ies de la dus/ baie, cand simt ca pielea mea are nevoie de hidratare; am tot timpul in geanta o varianta mini pentru zilele calduroase de vara cand am nevoie de prospetime

4. OPI - Natural Nail Base Coat - tratamentul baza pentru unghii de la OPI care mi-a intarit unghiile si le-a facut mult mai sanatoase (inainte sa incep sa-l folosesc aveam tot timpul probleme cu unghii exfoliate si care se rupeau usor)

5. Clinique (Acne Solutions) Spot Healing Gel - m-a salvat de multe ori cand aveam de-a face cu un cos urat si naravas

6. MAC Ideal Pink Studio Lights + Smashbox Photo Up Under Eye Brightener - combinatia salvatoare de fiecare dimineata pentru a-mi masca cearcanele (din pacate pentru mine va trebui sa gasesc un inlocuitor pentru Studio Lights deoarece a fost editie limitata si este pe terminate)

7. MAC Dazzleglass - si aici nu ma refer la o nuanta anume; pur si simplu ador gloss urile astea de la MAC (am o adevarata colectie)

8. Neutrogena Visibly Clear 2 in 1 (wash & mask) - ajutor de nadejde in perioadele critice (cosuri - zona mea sensibila - maxilarul)

9. Skinfinish MAC - si iar nu ma refer la o nuanta anume; le folosesc in moduri diferite: fond de ten (MSF Natural - Light), bronzer (So Ceylon), highlighter (Refined, Perfect Topping, Shimpagne, Redhead) sau pur si simplu ca blush (Light Flush, Warmed)

10. elasticele de par Blax (snag-free pony elastics) - poate pare o alegere ciudata insa cand ai parul lung ca mine, sa gasesti un elastic care iti "aluneca" din par fara sa rupa firele cand vrei sa-ti desfaci parul este o mare descoperire

Lista ar putea continua, insa ma opresc la 10 lucruri. Mi-ar place sa vad si lista voastra - pentru inspiratie.

2 comentarii

  1. Camelia, te-as intreba daca in cazul /Givenchy - Very Iressistible/ te referi la cel in sticluta roz ? :)

    Este cumva un parfum floral? sau are si note dulci? Eu sunt in cautarea unui parfum floral, nu prea-s pe placul meu parfumurile dulci.

    De asemenea, te-as intreba daca stii un corector care sa si acopere, dar sa si
    trateze eventualele probleme ale tenului (ex. acnee)?

    Merci anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Ada, la cel in sticla roz ma refer - este floral (mie cel mai mult imi place varianta Sensual - a fost editie limitata acum cativa ani, dar inca se gaseste).
    Nu, nu stiu un corector care sa si trateze acneea - insa am observat in ultima vreme ca neutralizeaza roseata corectoarele cu pigment galben.

    RăspundețiȘtergere