REVIEW: John Frieda Root Awakening

28.4.10

In mod normal as fi incadrat gama asta de la John Frieda la dezamagiri, insa sprayul pentru descurcare si protectie termica chiar mi-a placut si de aceea nu am pus eticheta "dezamagire"; insa nu pot spune acelasi lucru despre sampon si balsam care mie, personal, mi se par foarte proaste.

Promit a fi gama ideala pentru parul deteriorat cu tendinte de rupere (hidrateaza scalpul, hraneste si imbogateste suvitele de par, stimuleaza simturile datorita extractului natural de eucalipt).

"Veti obtine un par care va fi radiant, mai rezistent la rupere si mai sanatos cu fiecare utilizare" - nimic mai fals ca afirmatia asta. Singurul lucru care pot sa spun ca mi-a placut a fost senzatia de racoare si curat data de extractul de eucalipt in momentul spalarii. Root Awakening e doar o denumire (nu face nimic pentru radacina parului si pot chiar sa spun ca am simtit scalpul plin de cojite mici), efectul anti-rupere nu exista (am vorbit intr-o postare despre gama Anti-Breakage de la Tresemme care intr-adevar ajuta parul cu tendinte de rupere). mi-a cazut o gramada de par dupa folosirea samponului si balsamului. parul se simte imbacsit foarte repede si are si o textura putin aspra si nu sta de nici un fel dupa folosirea celor 2 produse.

Deci pentru mine, gama Root Awakening (cu exceptia sprayul care mi-a placut, insa nu mai mult ca Tresemme Heat Tamer Spray) a fost o pierdere inutila de bani si o dezamagire totala (nu ca as fi asteptat minuni).

In trecut am folosit gama Brilliant Brunette de la John Frieda care mi-a placut la nevoie, mai ales masca de par (ma refer la formula veche care era nemaipomenita) - am inteles ca noua varianta nu e nici pe departe ce a fost masca lansata initial.

Ati folosit produse de la John Frieda? Cum vi se par? Ce produse recomandati?




4 comentarii

  1. Multumesc pentru review Camelia. Eu chiar la gama asta ma hotarasem, dar dupa ce am citit de la tine am hotarat sa ma razgandesc pentru altceva.
    O recomandare: din gama par gras am nevoie de volum ce ma sfatuiesti sa aleg?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am gasit inca produsul minune care sa dea volum si sa fie atat de bun incat sa-l recomand cuiva. Pe mine ma ajuta Tresemme Root Boosting Spray pt. volum la radacina si de asemenea mai folosesc tot de la Tresemme spuma pentru volumul buclelor (parul meu e cret si cand nu "trag" de el, spuma asta ajuta). Altceva nu am ce sa-ti recomand pt. volumul parului gras.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna. Eu am de vanzare un sampon John Frieda pentru par ondulat impotriva firelor rebele, un balsam asemenea si un spray pentru bucle perfect definite. Le-am cumparat din Germania acum o luna, dar nu le folosesc deoarece intre timp m-am hotarat sa port parul drept. Sunt foarte bune calitativ si efectul este vizibil de la prima folosire. Le dau cu 50 RON bucata -atat m-au costat si pe mine. Mailul meu este rpandrea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat ca de abia acum am vazut ...sant cele mai bune produse..pt.par deteriorat si rebel

      Ștergere