Recomandari pentru cumparaturi on-line

9.2.23

Am mai spus de-a lungul timpului ca motivul pentru care am inceput sa scriu pe blog a fost ca sa impartasesc cu voi ce merita cumparat, ce produse sunt prea laudate (si fara motiv), ce descopar nou, ce consider eu ca ne poate ajuta sa traim mai frumos. La randul meu am cheltuit banii aiurea pe produse recomandate de oameni la care ma uitam si asta a fost punctul de pornire.

Timpul m-a facut sa apreciez si mai mult conceptul de #smartshopping. Si despre asta vreau sa va povestesc astazi. Mie imi place sa-mi satisfac mofturile, care nu sunt intotdeauna ieftine, dar nu sunt dispusa sa cheltui o avere pe asta - nu ma dau banii afara din casa, muncesc din greu pentru ei si nici nu am venituri nelimitate, asa ca am invatat sa cumpar inteligent si sa imi satisfac acele mici bucurii care conteaza.


Notino este unul dintre siteurile de unde cumpar frecvent, insa nu cumpar impulsiv. Cred ca in ultimii 5-6 ani am facut asta doar de 2 ori cu 2 produse pe care le urmaream de ceva vreme si nu erau in stoc si cand au aparut am dat imediat comanda de teama sa nu dispara si sa raman cu buza umflata - atat a putut mintea mea la momentul ala, nu stiu daca acum as mai proceda la fel.

Ultima comanda a fost una pe care nu o planificasem, dar am facut o afacere buna mai ales ca am avut si un voucher cadou si e un exemplu bun pentru ceea ce vreau sa va spun: am avut o mostra de Born in Roma Donna de la Valentino si mi-a placut mult (e o ambra florala interesanta care pe pielea mea miroase foarte bine), dar pretul in parfumerii depaseste 550 lei/ 50 ml asa ca am zis pas, am alte parfumuri. Insa l-am gasit pe Notino la 400 lei si am profitat si de alte 2 oferte, asa ca mi-am satisfacut moftul si ma bucur mult.

 
Ofertele de care am profitat cand am dat comanda mi-au adus cadourile de mai jos: o cutie cu 3 miniaturi de parfum care se oferea la cumparaturi de parfumuri de peste 400 lei (eu am ales varianta asta cu My Way de la Armani, Scandal de la Jean Paul Gautier si Infusion D'Íris de la Prada, mai erau alte 5 disponibile) si inca alte 2 parfumuri de la Valentino la 15 ml.

Practic am luat parfumul la 50 ml cu 150 lei mai ieftin decat l-am luat daca m-as fi dus la Douglas sau Sephora, am primit 3 miniaturi de 7, respectiv 7,5 ml (pe care nu prea ai cum sa pui mana) si am inca 2 parfumuri Valentino (acelasi Born in Roma Donna si Voce Viva) la 15 ml, ideale pentru calatorii. Ofertele la Notino se schimba in fiecare luni si pe pagina asta gasiti ce cadouri si promotii sunt, insa daca va intereseaza ceva anume va sfatuiesc sa va uitati si pe pagina produsului unde de multe ori apare un cod de reducere sau cadou suplimentar.

Stiu ca toata lumea e cu Farmacia Tei, insa sunt multe produse la care au preturi mai mari de exemplu decat Dr.Max. Iar la Dr.Max va recomand cumparaturile on-line pentru ca preturile sunt mult mai bune decat in farmaciile lor - puteti sa optati pentru ridicarea din farmacie daca aveti una pe langa voi (dureaza totusi cateva zile) sau livrare prin curier care este gratuita la comenzi de peste 200 lei (mie ultima comanda data asa mi-a venit in 2 zile).

Aici gasiti ofertele lor curente, ceea ce vreau eu sa va spun este sa va uitati la produsele marca proprie pentru ca mereu sunt oferte gen 3 la pret de 2 si chiar au produse bune. Plasturii termici pentru dureri articulare si musculare (ii gasiti aici) pe mine m-au ajutat mult cu durerile de umeri, imi plac si picaturile pentru ochi uscati de la ei, iar ultima descoperire sunt stickurile orodispensabile cu magneziu, complex de B-uri si vitamina C pe care eu le folosesc dupa activitate fizica intensa si ma ajuta sa nu am crampe musculare.

On-line selectia lor de branduri e foarte mare si putina lume stie asta. Pe partea de ingrijire au branduri precum Transparent Lab si Theramid, pentru corp produsele de la Treaclemoon (le gasiti aici) sunt de incercat - mie imi place gama Brazilian Love, am vazut preturi foarte bune la OPI (am dat pe oja asta din sistemul Gel Break cu 30 lei mai putin decat pe alte siteuri unde am vazut-o) si au si multe produse alimentare - va recomand ciocolata de la Gepa si Vivani (cu atentie la consumul de zahar, dar uneori e vorba si de placere, nu doar de alimentat "corect"). Ultima data am cumparat din nou si 2 produse de la Puressentiel de care cred ca v-am mai spus pentru ca le folosesc de ceva vreme si chiar imi plac.

Desi nu am o poza cu care sa exemplific cumparaturile pentru ca ultima data am luat doar aleze pentru catei Spring Farma e o alta farmacie care merita verificata cand aveti ceva de cumparat pentru ca au preturi bune la multe produse si multe branduri. Va las aici link catre pagina lor de oferte si promotii unde mereu apar chestii interesante, eu am profitat de vreo 2 ori de oferte 1+1 sau produs cadou la anumite cumparaturi la brandurile care ma interesau.

Evenimentele din ultimele saptamani cu blanoasa mea cu probleme mi-au facut o gaura mare in buget si am avut de luat o multime de medicamente pentru ea, hrana speciala pentru cateii cu probleme renale, asta in timp ce si celelalte animale ale mele au nevoi mai speciale pentru ca sunt batrane. Am cautat cele mai bune oferte si am ajuns din nou la pentruanimele, un site de unde acum 10-12 ani comandam cel mai mult si de care in timp am uitat.

Luna asta au transport gratuit si multe promotii (le gasiti aici), eu am luat ultimele 2 dati printre altele suplimentul Artro Strong de la Pet Way (30 de pastile in plus la pretul standard - e pentru articulatii si mobilitate si are o formula super buna) si RenalVet (a fost cu 20% mai ieftin decat pe alte siteuri si a contat). Am prins o promotie buna si la treaturile de la Carnilove si am luat unele pentru suportul cardiac pentru Tasha si altele pentru dinti si gingii pentru Alma.

NeuroOptimizer nu e luat de la ei pentru ca este un supliment de la Jarrow Formulas si nici nu am facut vreo afacere cu el pentru ca imi trebuia urgent tot pentru blanoasa cu probleme (care are si o forma de senilitate), asa ca am ales varianta care ajungea cel mai rapid la mine. Am dat pe tubul asta aproape 150 lei pentru 60 pastile, insa am dat o comanda pe iHerb si am luat varianta cu 120 pastile cu 192 lei (il gasiti aici - transportul a fost gratuit si o sa il aduca Fan Courier la usa in maxim 2 saptamani).

Cei de la eMAG nu sunt printre preferatii mei in ultima perioada - am avut o problema anul trecut cu debitarea gresita a unei plati si cei de la Customer Care s-au dovedit a fi niste copii fara experienta si a durat o luna sa incerce sa repare ceva ce au gresit, iar asta mi-a lasat un gust amar, tinand cont ca am peste 100 comenzi plasate pe site de-a lungul anilor. Lasand asta la o parte, sunt chestii pe care prefer sa le comand de la ei, mai ales ca am Genius si comenzile de peste 100 lei se livreaza gratuit acasa sau pot opta pentru livrare in Easy Box si de multe ori dureaza mai putin de 12 ore sa ridic produsele.

Gama Fiber Infusion de la Londa e printre preferatele mele si mi-am luat recent samponul la 1000 ml cu 57 lei si masca la 750 ml cu 75 lei (de obicei luam varianta la 250 ml cu 50 lei aproximativ), ceea ce fac eu - si va recomand si voua - este sa pun produsele care ma intereseaza in Favorite si sa le iau cand sunt la oferta.

Un alt site de unde comand frecvent este Green Sugar si v-am mai spus despre indulcitorul lor pe care il cumpar periodic, dar comand si mai des produse de la Secretele Ramonei - livrarea in Easy Box este 9 lei, iar prin curier este gratuita la comenzi de peste 250 lei. La inceputul lunii ciocolata a avut niste reduceri foarte misto, asa ca am profitat si am luat mai multe, iar pentru biscuiti am folosit un cod de reducere - Ramona are mereu pe Stories coduri pentru clientii fideli. 

Produsele se gasesc si in anumite farmacii si magazine naturiste, dar preturile sunt mai mari si nici nu stii de cand timp sunt pe raft, asa ca pentru mine comanda direct pe site e cea mai buna varianta. Vreau sa incerc si toppingurile noi pe care le-a lansat recent, insa inainte vreau sa termin ce am deja.

Ultimul site de care vreau sa va spun este Antic ExLibris care are preturi extrem de mici si multe carti in engleza - inceputul meu cu ei nu a fost unul bun pentru ca a intarziat mult prima comanda data si nici nu am primit vreun raspuns la mesajele trimise, dar am discutat cu ei dupa si am zis sa le mai dau o sansa. Gasiti aici ofertele lor si daca nu va deranjeaza sa asteptati cateva zile (7 - 10 as zice din experienta mea de pana acum) merita sa va uitati pe site.

In prima poza din postare este unul din albumele foto luate de pe site - 360 de pagini superbe cu poze cu pui de catei pe care am dat doar 9,99 lei. La ultima comanda am luat o enciclopedie despre spa-urile din diverse zone ale lumii, un album cu poze realizate de fotografi celebri si nepublicate, chiar mi se pare extrem de interesant ce au pe site. Va recomand sa nu comandati produsele care au stoc mai mic de 4 bucati pentru ca sunt sanse mari sa nu mai fie - un alt minus al siteului, actualizarea grea a stocurilor. Eu am optat pentru ridicare din Easy Box, insa daca sunteti din Bucuresti puteti si sa ridicati produsele din una dintre cele 2 locatii ale lor.


Vreau sa stiu daca postarea asta (lunga si care mi-a luat o gramada de timp sa o scriu) vi se pare folositoare, daca va ajuta sa alegeti si sa cumparati mai inteligent, daca vi se par utile astfel de recomandari si experiente.

2 comentarii

  1. Lista si sfaturile oferite de tine le gasesc extrem de folositoare, ai mai facut astfel de articole si am plantat samanta si am dat comanda cand produsele erau potrivite ptr mine.

    RăspundețiȘtergere