Le vreau full size!

7.2.23

In ultimele luni am incercat multe produse si nu la modul ca am primit multe si le-am incercat (nu m-a interesat niciodata aspectul asta si sunt intr-un punct din viata mea in care alegerea imi apartine in totalitate), ci ma refer ca am incercat produsele care mi-au starnit interesul si pe care eu mi-am dorit sa le incerc si sa vad daca mi se potrivesc. Unele au fost ce mi-am imaginat, altele au fost dezamagiri totale si altele nu mi-au starnit nici o reactie.

Astazi vreau sa va povestesc despre 5 astfel de produse pe care le-am incercat pentru o perioada scurta de timp, dar care mi-au placut mult si pe care as vrea sa le cumpar in varianta lor full size pe viitor. Nu stiu cat de realizabil este in cazul unuia dintre produse, dar clar as vrea sa le am si sa le folosesc pe o perioada mai lunga.

O sa incep cu cele 2 produse pentru ten: Squalane + Vitamin C Dark Spot Serum de la Biossance si crema pentru noapte Age Recovery din gama Replasty de la Helena Rubinstein. Pe primul l-am primit de la o prietena in varianta de 10 ml si imi plac mult formula si textura: 10% vitamina C, squalane si extract de ciuperci shiitake albe (ciupercile sunt unul dintre ingredientele care vor fi peste tot in perioada urmatoare pentru ca studiile arata clar ce beneficii aduc pentru piele), alaturi de extract de radacina de lemn dulce despre care v-am mai povestit ce face. A fost prima intalnire cu Biossance si am de gand sa le studiez produsele cu atentie.

Crema de la Helena Rubinstein este foarte scumpa si de-asta va ziceam ca nu stiu daca o sa fie realizabil sa o iau full size (dar ma gandesc ca poate prind o oferta buna la 15 sau 30 ml si-mi fac hatarul), insa mi-a placut la nebunie. Descrierea celor de la Helena Rubinstein pentru crema asta e ca este ca un bandaj pentru piele si sunt de acord cu ei.

Are o textura foarte interesanta si o formula cu 30% ProXylane (despre care studiile spun ca are efect dovedit asupra cicatriciilor de gradul 3), acid hialuronic si acid glycyrrhizinic (ce are efect anti-inflamator si calmant). Crema asta este o combinatie intre frumusete si stiinta, fiind o colaborare cu Dr. Pfulg, un specialist renumit in chirurgia estetica. Varianta asta de 5 ml mi-a ajuns pentru cateva folosiri si mi-a placut mult ce-a facut pentru tenul meu cand era fragil si cu probleme, asa ca o vreau in varianta full size.

Am luat mini rujul Pur Couture (nuanta 70 Le Nu) de la Yves Saint Laurent intr-un beauty box cu mai multe miniaturi de la Notino si imi place la nebunie. Mai am cateva produse de buze de la YSL, insa asta imi place cel mai mult - nuanta e superba, e pigmentat, hidrateaza si arata foarte bine pe buze. Nu imi trebuie un alt ruj nude, dar il vreau si daca il prind la o oferta buna o sa imi fac placerea asta.

Am lasat la final 2 parfumuri care imi plac si pe care am intentia sa le materializez in perioada urmatoare. Solo Ella de la Loewe e o aroma florala cu note de ambra care mi se pare foarte interesanta si pentru perioada mai calda va fi de vis, iar pe pielea mea miroase super bine si e foarte senzual, intr-un mod elegant. Ma mai tenteaza inca un parfum de la Loewe, dar prima data il vreau pe asta.

Celalalt parfum este L'Interdit de la Givenchy (apa de parfum in varianta clasica) pe care l-am ocolit multa vreme pentru ca mi s-a parut ca e peste tot, dar in momentul in care l-am incercat pe pielea mea (cei de la Notino sunt "de vina" pentru ca mi-au pus o mostra cadou la o comanda) am stiut ca il vreau. Este tot un floral, dulce si lemnos, cu note de tuberoza, dar si cu un usor caracter citric si animalic. Mi-a starnit interesul, asa cum nu a facut de multi ani vreun parfum de la Givenchy.


Voi ce produse va doriti?

 

Trimiteți un comentariu