7 intr-o saptamana #383

12.2.23

Am avut o saptamana plina, am muncit mult, am primit cateva vesti care m-au bucurat si mi-au dat un boost de energie de care aveam nevoie, a fost o saptamana aglomerata, dar cu satisfactii si ma bucur ca lucrurile se linistesc cumva. Pe Instagram am dat drumul unui giveaway cu Green Sugar (il gasiti aici) care face parte dintr-o campanie de constientizare a consumului de zahar - nu este un premiu cu vreo mare valoare materiala, insa este unul pentru sanatate si o viata mai buna si asta e o initiativa pe care eu o s-o sustin mereu.


Am inceput saptamana cu o vizita la El Studio, am mers pentru a cincea sedinta de epilare cu laser si pentru pensat. Epilarea merge foarte bine si sunt mai mult decat incantata ca am facut pasul asta, picioarele si zona inghinala au rezultate spectaculoase, rezultate bune sunt si la axila si pe ten (unde nu ma asteptam sa am rezultate pentru ca IPL-ul pe zona asta nu a facut nimic pentru mine), bratele merg mai greu dar ma asteptam la asta.

Oferta promotionala cu 450 lei/ sedinta full body mai este valabila si luna asta si mie pretul mi se pare imbatabil pentru tehnologia pe care o au. Gasiti aici mai multe detalii despre oferta, precum si preturile pentru alte zone. La finalul sedintelor o sa fac o postare cu mai multe detalii pentru ca este ceva ce mi-am dorit mult sa fac si pentru mine da rezultate.

M-am uitat un pic si prin magazin - locatia din Titulescu este mare si are si zona asta cu multe branduri si produse interesante - insa nu am gasit ce ma interesa si anume un produs de la Kerastase. Cei de la El Studio au si un magazin online si mereu apar promotii, daca cautati ceva anume aruncati un ochi pentru ca sunt cateva seturi la preturi super bune.

Am terminat cateva produse de la Paula's Choice in ultima perioada si v-am spus si pe Instagram ca produsele lor de curatare sunt printre putinele pe care eu sunt dispusa sa dau bani mai multi de cat aloc de obicei pentru astfel de produse. Omega+ Complex Cleansing Balm este singurul balsam de curatare care nu imi deranjeaza ochii sensibili, iar luna asta au o reducere de 15% la produsele de curatare si la tonere si intentionez sa il cumpar cand vor avea ziua cu transport gratuit.

Un alt produs pe care l-am terminat si de care stiu sigur ca nu v-am spus este 10% Niacinamide Booster. Motivul pentru care am vrut sa-l incerc este ca formula nu contine zinc (asa cum contin multe produse cu niacinamide de pe piata - combinatie pe care tenul meu nu o tolereaza deloc) si e plina de antioxidanti, antiiritanti, ingrediente reparatoare si inhibitori de melanina. Nu am considerat pana de curand ca imi este necesar un produs cu un procent atat de mare de niacinamide (ingredientul asta este in multe alte produse pe care eu le folosesc), dar cu cat am citit mai multe despre "inflammaging" cu atat mi-am dat seama ca ar putea sa ma ajute. Daca vreti sa dezvolt ideea cu inflammaging sa-mi spuneti in comentarii.


Mi-a ajuns comanda data la Look Fantastic si am vrut sa va spun despre ea pentru ca a ajuns in 5 zile - am dat comanda dupa multi ani la ei si ma asteptam sa dureze mult si bine dupa ce citisem. Am avut surpriza sa vina marti dimineata si eu dadusem comanda vineri seara, transportul a fost gratuit. In caz ca nu ati comandat pana acum si va tenteaza va las aici invitatia care va aduce 50 lei reducere la prima comanda de peste 150 lei.

Am prins niste oferte bune la Philip Kingsley (inca le gasiti aici daca va intereseaza) si ma bucur mult pentru ca mi se facuse dor de Elasti-Styler 5 in 1, un produs de care v-am mai spus pentru ca imi place mult. Sunt si cateva produse pe care nu le stiu in seturile astea, de-abia astept sa vad cum sunt si daca parul meu o sa se inteleaga cu ele.

La inceputul anului am luat mini setul asta cu produse de buze de la Fresh la un pret foarte bun si am incercat zilele trecute Advanced Therapy si imi place destul de mult. Am multe alte produse de buze, insa eram foarte curioasa si mi s-a parut ocazia perfecta sa le incerc si sa vad cum sunt.

I-am facut poza asta Almei intr-o zi cand a fost soare si am iesit la plimbare, asa ca am zis ca merita sa fie ea highlight-ul de saptamana asta, mai ales ca nu am mai avut unul de mult si as vrea sa schimb asta in perioada urmatoare. Am nevoie sa ma concentrez pe ce e frumos si imi umple sufletul de bucurie pentru ca probleme sunt peste tot.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu