7 intr-o saptamana #385

26.2.23

A fost o saptamana agitata, cu multe lucruri de facut, dar eu am avut o prioritate: starea mea de bine. Am racit de 2 ori in ultimele luni (din fericire mi-am revenit extrem de repede) si asta nu e ceva normal pentru mine, asa ca a fost ca un semnal de alarma ca e cazul sa fac lucrurile altfel si sa am mai multa grija de corpul meu si de cum imi organizez timpul. Am o banuiala legata de imunitatea scazuta din ultima perioada, dar nu vreau sa intru in detalii acum, dar mi-am notat sa revin la subiectul asta.

Am mancat multe fructe si legume si am incercat sa incep diminetile fara agitatie, insa e tot mai greu cand ai animale batrane si cu nevoi speciale, dar macar cateva minute tot mi-am acordat mie si lucrurile care ma bucura. Masajul ma ajuta sa ma destind si ma bucur ca la abonamentul asta am optat pentru sedintele de 90 de minute, diferenta de pret pentru 4 sedinte e de 200 lei, dar pentru mine merita din plin si ma bucur ca pana acum am fost (aproape) saptamanal pe cand a inceputul anul.

 

Mersul la sala mi-a lipsit rau de tot si saptamana asta am reusit sa ajunga de 2 ori, am vrut de 3, dar nu s-a putut, dar m-am antrenat intr-una dintre zile acasa, ceea ce ma bucura mult. Blanoasa mea care a avut probleme cu rinichii si-a revenit foarte bine, dar nu mai vede deloc si adaptarea a fost foarte grea, asa ca a trebuit sa ne organizam programul astfel incat sa fie singura cat mai putin timp si eu am fost singura care a putut sa petreaca mai mult timp cu ea si sa o ajute sa ii fie mai usor.

Ultimele doua luni mi-au adus un rid in formare pe frunte si m-am intors la boosterul cu 1% retinol de la Paula's Choice - textura este mult mai fluida decat a tratamentului din gama Clinical (pe care il folosesc in continuare pe toata fata) si mi s-a parut alegerea cea mai potrivita. Cand e vorba de retinol eu merg pe Paula's Choice si pe Instagram am un giveaway care se termina astazi si 5 dintre voi pot castiga cate un booster, gasiti detalii aici.

Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare si cu cadouri, unele primite precum perechea asta de cercei care imi place la nebunie si un parfum de la Escada pe care vi l-am aratat intr-un reel pe Instagram, altele pe care mi le-am facut singura pentru ca am simtit ca merit sa ma rasfat. Mi-am luat un Discovery Kit de la Parfums de Nicolai si cateva mostre de la alte parfumuri de nisa pe care voiam sa le incerc si pe piele dupa ce m-au atras in magazinul celor de la Niche Parfumerie. Am primit si de la ei un alt discovery kit de la Aemium pe care am vrut sa-l cumpar acum vreo 2 saptamani, dar nu era in stoc. 

Am mai primit niste produse de la un brand nou pentru mine si care o sa-mi fie extrem de utile si o surpriza de la Yves Rocher cu o gama care stiu sigur ca o sa o bucure pe mama, dar va povestesc zilele urmatoare mai mult si sper sa pot sa fac si niste poze.

Cand m-am intors ieri de la masaj ma astepta o surpriza de la Sezamo, mi-au trimis cateva produse pentru casa, dar si cateva produse de ingrijire, multe branduri de care nici nu stiam, dar si unele pe care le-am vazut pe siteul lor, dar nu le-am incercat. V-am aratat ce Stories despre ce e vorba, in rest a fost cu relaxare si stare de bine.


Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu