Produse Eveline pentru unghii

17.2.23

Anul trecut unghiile mele au fost intr-o stare deplorabila, v-am mai spus ca tratamentul pe care i l-am aplicat Tashei cand a avut lovitura la cap mi-a afectat unghiile si pielea si a fost o mare bataie de cap sa rezolv cumva asta. Am incercat multe produse, atat produse accesibile, cat si produse profesionale si mai scumpe, asa ca am adunat cateva produse de la Eveline, un brand care stiu ca va place si voua, si am zis ca e momentul sa va povestesc despre ele.

Tratamentele lor 8 in 1 pentru unghii sunt foarte laudate si pe buna dreptate - ajuta mult, sunt ieftine si se gasesc in multe variante. Am incercat mai multe variante, am ramas la cea Sensitive, insa la fel de mult mi-au placut si alte doua variante pe care le-am avut. Combinatia de titan si diamant patrunde in straturile profunde ale placii unghiei si ajuta pe partea de regenerare, unghiile avand dupa 10-12 zile un aspect mult mai sanatos.

Nu mi-au placut toate produsele pe care le-am incercat, iar un astfel de exemplu este Peel-Off Sleeping Mask, care mi s-a parut extrem de interesanta ca si concept, insa nu m-a convins deloc. Am folosit produsul urmand instructiunile, insa nici o sansa sa reziste pe unghii peste noapte, s-a cojit la scurt timp dupa aplicare si nu a facut nimic pentru unghiile mele.

Produsul pentru indepartarea cuticulelor este unul care mi-a placut, nu pot sa zic ca exceleaza, insa face o treaba decenta pentru pretul pe care il are. Este usor de folosit, contine ulei de avocado si actioneaza imediat. Imi place sistemul de aplicare si mi se pare ca e genul de produs cu care nu iti bati capul, mai ales ca are nevoie de 30 secunde pentru a vedea rezultatele.

Un alt produs care mi-a placut si pentru cat costa mi se pare de incercat este Argan Elixir, un ulei pentru cuticule si unghii care pe langa uleiul de argan contine si ulei de migdale si avocado. Intra imediat in piele, nu lasa urme uleioase si face ce promite: hidrateaza, regenereaza si ofera un aspect mai sanatos.

Ultimul de care vreau sa va spun este dizolvantul pentru acetona din gama 8 in 1 Total Action. Contine si el ulei de argan, dar si un complex de vitamine A, E si F si a facut ce promite chiar si in cazul unor oje cu sclipici. Mirosul este destul de puternic, insa produsul e eficient si nu l-am simtit deloc agresiv cu unghiile.


Voi folositi produse pentru unghii de la Eveline? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu