3 produse care nu m-au convins

21.2.23

Nu am scris de niste ani o astfel de postare, asa ca am simtit ca era cazul, desi ocaziile cand fac alegerile mai putin inspirate sunt tot mai rare. Sunt convinsa ca as mai fi putut sa includ aici cateva produse (si ma gandesc acum la mult laudatul Banana Lowlighter de la Rodial pe care am vrut atat de mult sa-l incerc si nu m-a convins deloc), dar am facut poze la primele 3 care mi-au venit in minte cand m-am gandit la ce produse nu mi-au placut de nici un fel.

Cica Clearing BB Cream de la Purito este un produs extrem de laudat si asa m-am lasat si eu influentata sa-l cumpar, mai ales ca mi-au placut multe dintre produsele de ingrijire pe care le-am incercat de la ei. Am incercat mai multe nuante la Farmacia Tei, am dat si o gramada de bani pe el (nu era nici o oferta la momentul ala) si nu imi place de nici un fel. 

Eu nu am probleme cu porii dilatati si nici nu am nevoie de cine stie ce acoperire, produsul asta se vede foarte urat pe tenul meu, nu arata deloc natural si oricum am incercat sa-l aplic rezultatul a fost acelasi. Nu imi place si nici nu inteleg ce e nebunia asta cu el, eu il simt ca o masca si imi produse disconfort cand il am pe ten.

E-Rase Milki Miccelar Water de la Drunk Elephant a fost o dezamagire la fel de mare pentru ca aveam niste asteptari - formula vegana, cu ceramide si uleiuri care in teorie suna foarte bine. Nu imi place cum miroase (dar de nici un fel), nu imi place cum se simte pe ten si nici cum curata. Este al doilea produs de curatare de la ei care nu imi place, Slaai Makeup-Melting Butter fiind primul care mi s-a parut foarte prost.

Celelalte produse pe care le-am incercat mi-au placut, Protini Polypeptide Cream este printre preferatele mele cand vorbim de creme hidratante (si am avut-o de cateva ori pana acum), insa cele de curatare mi se pare foarte proaste. Eu am primit varianta asta la 100 ml cadou intr-un set, ma bucur ca nu am dat bani pe ea pentru ca ar fi fost bani aruncati pentru ca nu am putut sa folosesc produsul.

Iar ultimul produs pe care tenul meu nu il place este Glow Tonic de la Pixi pe care sigur l-ati vazut ridicat in slavi peste tot pentru ca cei de la Pixi trimit foarte multe produse (extrem de des). Este a treia oara cand il primesc cadou (nu de la Pixi, nu ma tenteaza deloc sa incerc produsele lor pentru ca multe au uleiuri esentiale), l-am incercat de fiecare data si tenul meu nu il tolereaza. 

Nu contine alcool, are 5% acid glicolic (pe care eu il tolerez ok), aloe vera si ginseng si in teorie ar trebui sa fie ok, daca nu exista o sensibilitate la parfum. Dar pe mine ma ustura fata de la el si imi da o senzatie care nu imi place. I-am dat mai multe sanse, insa e clar ca nu ne intelegem.


Ati incercat vreunul dintre produsele astea? 

Pe voi ce produse v-au dezamagit in ultima perioada?

4 comentarii

  1. Asta ca sa intelegi ca ce unora li se potriveste , altora nu !! de cate ori nu am patit-o si eu , m-am dus la sacul laudat , am dat banii degeaba , asta e.... Cred ca cel mai bine este cand poti testa cu un esantion , sau chiar mai multe , produsul respectiv. Dar na , nu intotdeauna ai cum . Tonerul de la Pixi nu m-a dat nici pe mine pe spate , l-am primit , bine ca nu am dat bani pe el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bine sa existe mereu mostre sau variante mini, dar sunt destul de costisitor de produs si multe branduri nu fac asta.

      Ștergere
  2. Nu am avut aceste produse dar am avut produse care nu mi s-au potrivit. De exemplu cremele Techir, produsele Syoss .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Techir nu prea am incercat produse, cu Syoss nu am probleme - ce-am incercat mi s-a parut ok.

      Ștergere