Ganduri de inceput de septembrie

1.9.22

In ultimii ani am inceput sa apreciez toamna cu adevarat si sa ma bucur de ea asa cum trebuie, iar anul asta de-abia am asteptat sa vina. Am avut o vara plina si frumoasa, cu multe satisfactii si cu multe momente de suflet, dar a fost foarte incarcata si m-am simtit de multe ori foarte obosita. Incep toamna cu mine pe primul loc - vreau sa imi aloc mai mult timp, vreau sa ma ocup mai mult de starea mea de bine, vreau sa fac lucruri care imi plac si ma bucura, vreau sa lucrez la mine. Si nu e nimic mai important decat asta.


Am inceput prin a-mi lua un abonament cu cateva proceduri pe partea de ingrijire corporala si cateva sedinte de masaj, mi-am cumparat cateva carti pe care vreau sa le citesc in perioada urmatoare, mi-am prelungit abonamentul la sala si as vrea sa incerc sa ajung la cateva sedinte de streching, mi-am luat cateva ceaiuri care imi plac si mi-am setat programul de asa natura incat sa imi fac timp mai mult sa stau in aer liber.

De-abia astept sa schimb parfumurile si sa ma plimb seara pe racoare, sunt multe lucruri care mi se par potrivite doar toamna si pe care sunt nerabdatoare sa le fac, perioada asta e una incarcata si incerc sa ma ajut, sa-mi ajut mintea si corpul cum pot mai bine. Vreau sa acord mai mult timp partii de rasfat corporal, deja visez la bai lungi si creme luxuriante pentru ca in vara, fiind atat de cald, toate astea au fost pe repede inainte si nu am folosit multe produse.

Cand m-am apucat sa scriu aveam cateva idei clare in minte, insa pe masura ce-am inceput sa tastez mi-am dat seama ca sunt unele trairi si ganduri pe care nu vreau sa le fac publice, pe care simt sa le tin doar pentru mine, asa ca ma opresc aici, insa vreau sa va intreb voi cu ce ganduri incepeti toamna. Aveti ceva planuri? Ce dorinte aveti toamna asta?

2 comentarii

  1. Daca ai sti de cate ori, in cate anotimpuri mi-am spus ca o sa ma pun pe mine pe primul loc si nu prea mi-a iesit din diverse motive independente de vointa mea. Toamna asta vreau sa citesc mai mult, sa iubesc mai mult, sa creez amintiri de nesters si sa ma bucur de culori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa iti iasa tot ce ti-ai propus si sa petreci cat mai multe clipe frumoase.

      Ștergere