De incercat de la Yves Rocher

6.9.22

Am postarea asta in minte de ceva vreme, insa nu am reusit decat recent sa fac poze si asta doar pentru ca doua dintre produsele de care vreau sa va povestesc sunt aproape terminate, asa ca ori le faceam, ori nu mai apucam sa va povestesc despre ele si ar fi fost pacat pentru ca sunt produse bune, cu preturi accesibile si care merita mai multa atentie. Toate 4 sunt de la Yves Rocher, un brand care a aparut de nenumarate ori pe blog de-a lungul timpului pentru ca tot folosesc produse de la ei.

Din gama Pure Camomille (gasiti aici toate produsele din gama asta) imi plac doua produse pentru curatarea tenului: uleiul si crema, ambele cu efect calmant. Uleiul, ca si restul produselor din gama, contine ulei de galbenele (nu ma dau in vant dupa miros, dar nici nu ma deranjeaza), este bland cu pielea, nu lasa pelicula grasa - aspect extrem de important pentru mine si definitoriu cand aleg un produs demachiant de tip ulei si face ce promite: indeparteaza orice urma de machiaj, in timp ce lasa tenul curat si hidratat.

Textura cremoasa a cremei este un adevarat rasfat pentru ten si imi place la nebunie modul in care o simt pe ten, mai ales atunci cand are tendinte de deshidratare, iar asta ma face sa intind mana dupa ea tot mai des, mai ales ca mirosul este mult mai placut decat al uleiului si este foarte blanda cu pielea.

Gama Pure Algue contine mai multe produse pentru curatarea tenului (le gasiti pe toate aici) si este pe baza de micro-alge care au proprietati antioxidante. Am incercat mai multe produse din gama asta, insa preferatul meu este gelul marin demachiant 3 in 1 - imi place textura, imi place senzatia pe ten, imi place cum curata si cum se simte tenul dupa folosire, e un produs care o sa ajunga clar in cosul meu de cumparaturi pe viitor. Daca cautati un produs misto pentru curatare, fara sulfati, care sa curete precum un ulei, dar sa fie usor si proaspat ca un gel asta e - aici puteti sa cititi mai multe despre el.

Ultimul produs de care vreau sa va povestesc este lotiunea cu efect de netezire din gama cu galbenele ( o gasiti aici daca va intereseaza) - are o textura de gel laptos pe care sper ca am reusit sa o prind in ultima poza, iar ceea ce face este sa hidrateze si sa lase tenul cu un aspect luminos. Este un produs usor de folosit, care intra repede in ten si care aduce un plus de beneficii tenului, iar pe caldurile de care am avut parte a fost un rasfat racoros de care m-am bucurat in special dimineata.

Ati incercat vreunul din produsele de care v-am povestit astazi? Va plac produsele de la Yves Rocher?

4 comentarii

  1. Lotiunea cu efect de netezire sunt curioasa cum ar fi si probabil o voi cumpara si clar voi incerca gelul Gel marin demachiant 3 în . Multumesc ptr recenzie, mi-a fost de folos .

    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubesc produsele Yves Rocher! Nu am incercat nimic din aceste produse! Ador gelurile de duș și parfumurile! ♥️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac cateva parfumuri de la ei. Care e preferatul tau?

      Ștergere