7 intr-o saptamana #365

25.9.22

Saptamana asta a fost un carusel emotional pentru mine, am inceput-o cu o surpriza care mi-a mers direct la inima si am terminat-o cu multe ganduri si emotii, dar si cu amintiri dureroase, daca ma urmariti pe Instagram am spus ce aveam de spus acolo. Am ajuns la sala, am fost la masaj, am reusit sa am si momente pentru mine si mi-a prins tare bine pentru ca este extrem de important sa gasim un echilibru.


M-am oprit intr-o zi in mall si am vazut ca cei de la Kiehl's au un ser relativ nou cu retinol, peptide si ceramide care mi s-a parut interesant, asa ca am cerut o mostra sa-l incerc. Am facut poza pentru ca la momentul ala aveau o oferta interesanta si se primea serul la 10 ml cadou, insa nu am apucat sa va spun de ea. Asa ca va spun acum de alta: azi e ultima zi cand au 25% reducere pe site si in magazine. Serul il gasiti aici daca vreti sa cititi mai multe despre el. 

Am primit de la Pupa Milano un colet care m-a bucurat mult, au o colectie noua cu produse pentru ten si corp din care eu am cumparat deja 2 produse, cele de mai jos, si am mai primit de la ei inca cateva care completeaza ceea ce am deja. Pana pe 9 octombrie au si o oferta misto la gama asta: la cumpararea a doua produse pentru ten se ofera cadou Wand Eraser, balsamul solid pentru curatarea tenului care mie mi se pare foarte interesant - gasiti aici detalii despre oferta daca va tenteaza sa incercati ceva.

Printre micile placeri de saptamana asta s-au numarat iar smochinele (de data asta le-am luat si cu un pret bun) pe care le-am combinat cu o paine integrala cu maia, camembert, otet balsamic si seminte de canepa si o pereche noua de cercei pe care i-am primit cadou. Momentele de genul asta - un mic dejun gustos care sa te faca sa zambesti sau un cadou primit fara vreun motiv anume - sunt alea care fac diferenta si-ti amintesc cat conteaza gesturile mici si ce rol au detaliile mici pot face intr-o lume care devine tot mai blazata si mai nepasatoare cu fiecare zi ce trece.


Sfarsitul de saptamana a venit cu o inmormantare, asa ca nu am facut mare lucru si nici nu prea mi-a ars de poze, nu a murit cineva extrem de apropiat mie, dar era o persoana pe care o stiu dintotdeauna si e greu ... Am primit de la Perwoll un colet care m-a anuntat ca Renew (pe care eu il si folosesc) are un design nou, ambalaje mai sustenabile si o formula cu ingrediente de origine naturala in proportie de peste 90%. A venit si cu un kit dragut pentru brodat o traista din panza si m-a facut sa zambesc, mi-am amintit cand brodam la scoala pe etamina.

Am dat o comanda la Sezamo pentru ca nu am avut chef de mers la cumparaturi si am cumparat fructe si legume, dar si alte cateva chestii de care aveam nevoie - am ajuns sa comand saptamanal de la ei, mereu profit de ofertele din categoria Save Food (risipa alimentara este o problema reala). Mie imi place mult sparanghelul, insa a ajuns o legatura peste 30 lei (nu vreau sa incep sa comentez despre preturi si cresterea lor ca ma ia durerea de cap), la ei pe site am luat-o cu 19 lei - expira in 2 zile si a venit exact asa cum il vedeti.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Dragos a fost racit asa ca am avut o saptamana in care am amanat multe lucruri, insa ne-am bucurat de altele: am fost la Manastirea Prislop si la Rezervatia de zimbri de la Hateg, ne-am plimbat in natura dupa frunze si flori pentru scoala si am vrut sa mergem la Avatar, dar nu ne-a iesit, cei de la cinema au avut probleme tehnice asa ca am fost la cumparaturi in DM, unde am lasat multi bani si nu prea am luat mare lucru, semn ca s-au scumpit toate.
    Sa ai o saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sanatate multa, e aiurea perioada asta cu frig/ cald.

      Preturile au luat-o razna rau de tot, eu evit sa mai intru in magazine, mi se pare ca cheltui din ce in ce mai mult si ma intorc cu tot mai putine produse.

      Ștergere