7 intr-o saptamana #364

18.9.22

Nu a fost cea mai buna saptamana a mea, dar nici nu pot sa zic ca a fost extrem de rea ... doar ca s-au adunat multe, pe mine m-a ajuns oboseala, am avut de-a face numai cu oameni care habar n-au sa rezolve probleme atunci cand apar si asta m-a dat peste cap. Am intarziat, am amanat lucruri (din cauza altora) si m-am incurcat aiurea cand totul trebuia sa fie simplu, iar pe final de saptamana nu m-am simtit nici prea bine.

Printre placerile mele de saptamana asta: ciocolata de la Godiva si Vivani (ambele cu caramel sarat - zaharul din ele e consumat asumat, trebuie sa ne satisfacem si micile placeri din cand in cand), cateva produse noi de ingrijire a tenului pe care le-am primit si am inceput sa le folosesc, dar si momentele de rasfat seara cand e mai racoare si pot sa am grija de pielea mea asa cum vreau. 

Gama asta cu lapte de migdale de la The Body Shop imi place mult, as vrea pe viitor sa incerc si balsamul pentru maini. Nu ma dau in vant dupa migdale si mirosul lor, dar produsele astea sunt extrem de reusite si fac ceea ce promit: hidrateaza si calmeaza.

In ultima perioada am comandat mai mult on-line, inclusiv mancare (daca ma urmariti pe Instagram sigur ati vazut ce am mai descoperit si recomand), dar zilele trecute m-am dus la Lidl sa vad ce au adus la Sport Foods. Nu am gasit tot ce era in catalog, dar am luat niste pesto - verde si rosu - cu continut redus de grasimi si calorii mai putine decat cel din gama lor normala si niste taitei konjac (eu ii folosesc in stir fry-uri).

Cei de la Emag nu sunt preferatii mei in momentul asta (am o problema cu o comanda care a fost incasata aiurea si pentru care nu ofera o solutie, desi vina e a lor - am pierdut mult timp la telefon cu oameni nepregatiti pentru treaba asta si mi-am cam pierdut rabdarea, au trecut 10 zile de cand am semnalat problema si inca astept), dar am avut de luat niste cadouri si am gasit la ei niste seturi la preturi super bune.

Weekendul a fost asteptat cu multa nerabdare - sambata mi-am petrecut ziua cu mama, am fost prin magazine, ne-am cumparat diverse (eu m-am cam speriat de ce preturi sunt prin magazine) chestii pentru toamna, am vorbit si am petrecut timp impreuna. Iar duminica m-am vazut cu niste prieteni si am profitat de smochinele delicioase din perioada asta.

Saptamana voastra cum a fost?

5 comentarii

  1. Sa stii ca smochinele proaspete sunt o reala delicatesa, le-am descoperit datorita tie, desi abia acum spre septembrie mi-am facut curaj sa le incerc. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, ma bucur cand descoperiti chestii misto si va plac.

      Ștergere
    2. La un moment dat erau undeva la 1,09 lei per bucată în Mega Image, deși știu că nu e cel mai ieftin loc de pe planetă.

      Ștergere
  2. Tare draguta e cana , am vazut-o si pe Insta . Intr-adevar, preturile din magazine sunt mega nesimtite, de aceea imi place sa fac smart shopping .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare ca in fiecare zi sunt si mai mari si mai mari, eu am ajuns sa comand aproape numai on-line, doar anumite chestii alimentare ce le mai iau din magazine.

      Ștergere