Mici placeri din diminetile de vara

22.8.22

Diminetile de vara imi plac mult si dupa ce plimb cainii imi place sa ma linistesc putin, sa imi pun ordine in ganduri si sa imi ofer cateva momente de rasfat, asa ca m-am gandit sa va arat astazi cateva lucruri care imi plac, care imi fac diminetile mai frumoase si ma ajuta sa ma relaxez, chiar si in zilele mai agitate (care sunt tot mai dese cand ai animale batrane, din pacate).

Cool Daisy a fost una dintre editiile limitate de vara de anul trecut de la The Body Shop si pentru ca a fost foarte apreciata au scos-o din nou vara asta, e una din gamele mele preferate de la ei - aroma e proaspata, foarte luminoasa si racoritoare. Am gelul de dus si sprayul hidratant pentru corp si imi plac mult, am vrut sa iau si iaurtul de corp, insa nu l-am mai gasit.

Dimineata nu folosesc multe produse pentru ten, insa sunt 3 pasi peste care nu sar niciodata, indiferent de cat timp am si de ce se intampla: un mist hidratant (am inceput sa folosesc unul nou zilele astea care imi place mult si despre care vreau sa va povestesc separat), vitamina C si produsele cu protectie solara. Combinatia asta de la Paula's Choice e una care imi place mult, SPF-ul din gama Resist si produsul pentru buze sunt descoperiri recente, in schimb C15 este un produs pe care il folosesc de ani de zile si la care ma reintorc, indiferent ce incerc.

Nu ma machiez decat rar cand e atat de cald, dar sunt dimineti cand simt sa fac asta (sau chiar e nevoie pentru ca am mai dat rateuri la capitolul somn, o recunosc cu regret, dar asa e viata), asa ca am descoperit de curand o combinatie care imi place la nebunie si care resista impecabil pe tenul meu, indiferent de cat de cald e.

Rena de la Glowrious mi-a trimis de ziua mea Glow Lasting Cushion SPF 50+ de la Hera, un brand de care v-am povestit recent intr-o postare de weekend, si a fost dragoste la prima aplicare. Formula contine acid hialuronic, vitamina E si pantenol, iar finishul este unul de vis. Nu incarca deloc tenul, acoperirea este medie, insa buildable, mi se pare un produs care merita fiecare ban si care a ajuns rapid in top fonduri de ten folosite de bine. Daca aveti nevoie de ajutor in alegerea unui produs de pe site puteti sa discutati direct cu Rena, pentru ca o sa va ajute cu multe informatii.

Cand am fost in Italia am intrat intr-un magazin Kiko pentru ca aveau reduceri foarte mari si am luat 3 produse, iar cel de care vreau sa va spun astazi este din gama Unexpected Paradise, o gama mai veche de-a lor si este un fond de ten compact cu SPF 50, asta fiind si motivul pentru care l-am luat - sa il aplic peste ce aveam deja la mine. L-am luat cu cativa euro si e foarte misto, pacat ca nu mai e disponibil, il aplic cu buretele peste cushionul de care va spuneam mai sus si imi place mult rezultatul final.

Fructele de padure sunt preferatele mele si daca ar fi sa aleg un mic dejun zilnic (atunci cand mananc pentru ca nu o fac mereu si nu am o problema cu asta) sigur ar include si o portie buna de antioxidanti, precum cei din farfuria asta. Fie le mananc singure, fie aleg o budinca proteica cu vanilie sau fac niste clatite proteice, sunt mereu prezente in frigiderul meu. Cel mai des consum afine si mure.

Voi ce placeri micute aveti in diminetile astea de vara?

2 comentarii

  1. Una din plăcerile mele este sa stau dimineața pe terasa casei mele sa îmi beau cafeaua cu lapte și frișcă și sa privesc florile din curte și copăcei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos! Sa ai cat mai multe dimineti asa!

    RăspundețiȘtergere