7 intr-o saptamana #360

21.8.22

Saptamana asta a trecut repede, am avut mereu senzatia ca timpul nu mi-e prieten deloc si a trebuit sa imi adaptez planurile din mers, dar in final a fost ok, chiar daca am acumulat multa oboseala si m-am simtit frustrata de cateva ori. Mi-am inceput diminetile cu cateva produse noi de ingrijire, au fost cateva zile in care am intins mana si dupa cateva produse de machiaj, am avut de facut si niste poze, asa ca asta m-a ajutat sa imi dau seama ce vreau sa folosesc in perioada urmatoare.

Am profitat de ziua libera de luni, am dormit pana tarziu si am savurat un brunch pentru ca n-am mai facut asta de ceva vreme. Pe seara ne-am vazut cu niste prieteni, m-am jucat cu pisici si cu catei si asta ma face intotdeauna sa zambesc. Am dat cateva comenzi on-line zilele trecute si am luat cateva mostre de la un brand pe care l-am descoperit intamplator - The Purest Solutions - am vrut sa vad cum sunt formulele pentru ca in teorie par super ok, asa ca am comandat cateva de pe Emag, insa cred ca se gasesc si pe siteul celor de la Carespot.

Nu am ajuns la sala decat de 2 ori, desi am avut altceva in minte cand a inceput saptamana asta, dar am invatat sa iau lucrurile cum vin si sa nu ma stresez cand nu iese ceva - am incercat sa compensez cu mers si alte activitati. Am primit de la un prieten o multime de smochine verzi (sunt micute, din culturile de la noi), asa ca am mancat in mai multe zile in diverse combinatii - mai am o multime si ma batea gandul sa incerc sa fac ceva cu ele, dar am ramas la stadiul de idee.

Sfarsitul de saptamana a venit cu treburi casnice pe care le-am tot amanat in timpul saptamanii pentru ca m-am simtit epuizata in multe seri - caldura din ultima vreme mi-a cam dat batai, pielea mea a reactionat destul de urat si nici n-am putut sa dorm noaptea asa cum trebuie. O parte din mine de-abia asteapta sa se raceasca putin vremea, in timp ce cealalta ar tine cu dintii de vara.

Ce am reusit sa fac si mi-a prins tare bine a fost sa ma relaxez seara: am citit, m-am rasfatat cu creme de corp delicioase si cani de ceai aromate si am incercat sa imi golesc mintea de toate gandurile pe care le-am tot adunat. Gama Jing de la Rituals ramane preferata mea si imi place sa folosesc produsele atunci cand ma simt epuizata si mintea mea are nevoie de un pic mai mult ajutor. Ma tenteaza sa incerc si scruburile din noua colectie, dar nu m-am decis inca sa dau o alta comanda la ei pe site.

Zilele voastre cum au fost?

Trimiteți un comentariu