7 intr-o saptamana #358

7.8.22

Mi-am inceput saptamana la Milano, luni a fost o zi dedicata orasului si ne-am plimbat mult, dupa cateva zile cand am umblat mult in multe zone din Italia, dar am ajuns si la Lugano, de care v-am povestit deja zilele trecute. Urmeaza zilele urmatoare sa va povestesc mai multe despre Milano si despre cum l-au perceput ochii si sufletul meu, dar pana atunci va las cu poza asta facuta de pe terasa de la Duomo di Milano.

Marti m-am intors acasa si mi-a placut la nebunie zborul de pe Malpensa pana in Bucuresti, insa nu pot sa spun acelasi lucru despre persoanele din avion - cu fiecare zbor observ ca uitam tot mai mult de educatie si de bun simt, parca e mai rau de fiecare data. Chiar sunt curioasa daca voi aveti experiente mai placute, ale mele nu sunt tocmai roz, si oricat incerc sa le ignor, cand trebuie sa suporti cateva ore nesimtire dusa la extrem si limbaj lipsit de bun simt nu prea ai cum.

Acasa ma asteptau blanoasele mele, cateva cadouri pentru ziua mea si multe flori si o nominalizare la Most Active Beauty Blogger la Digital Divas (va las aici linkul in caz ca vreti sa votati pe cine urmariti si va ofera informatii care chiar va ajuta). Ma bucura nominalizarea pentru ca eu chiar ma consider blogger tinand cont ca scriu de 13 ani si o fac cu seriozitate, insa pe mine listele si premiile nu ma impresioneaza deloc. Motivul pentru care scriu e altul si v-am mai spus asta, apreciez nominalizarea si ma bucur ca nu mai poti sa te propui singur pentru ca mi s-a parut jenant in alti ani, sper sa castige oamenii aia care chiar dau informatii utile si schimba in bine viata altor oameni.

Inainte sa plec am dat o comanda la CCC pentru ca am prins o oferta super buna si aveam nevoie de o geanta neagra simpla, de zi cu zi. Am dat pe geanta din imagine si pe inca una tot micuta, si mai simpla, 58 lei (pretul lor initial a fost 190 lei). Zilele astea codul SUNNY aduce 40% reducere suplimentara la genti (si 15% la anumite incaltari pentru sezonul cald) la cumparaturi de peste 59,99 lei asa ca va las aici linkul catre oferta in caz ca vreti sa profitati si n-ati vazut cand v-am povestit pe Facebook de oferta asta.

Acasa ma asteptau multe surprize si cadouri, iar pe unele din ele de-abia am asteptat sa le incerc cand le-am vazut. Rena de la Glowrious mi-a trimis cateva produse de la Skin1004, brand pe care voiam neaparat sa-l incerc, dar si Glow Lasting Cushion SPF 50+ de la Hera pentru ca stie cat imi plac fondurile de ten cushion. Hera este primul producator mondial de cushion foundation si are o istorie in spate, asa ca am fost extrem de curioasa sa-l incerc si primele impresii sunt wow - imi place la nebunie, insa o sa va povestesc mai multe despre el dupa ce il folosesc o perioada.

Vineri am fost la cumparaturi, asa ca m-am oprit si in piata si am gasit smochine mici romanesti - am dat 10 lei pe un pahar. Era cam vant la mine in frigider, nu prea mai mergea sa aman cumparaturile, am cumparat multe legume pentru ca salatele sunt de baza la mine in perioada asta atat de calda. Sambata mi-am petrecut ziua cu mama pentru ca am fost plecata de ziua mea, am fost in magazine, am mancat impreuna si am petrecut timp discutand. Am incercat sa ma relaxez si sa folosesc produse care imi plac mult, cum e gama Jing de la Rituals

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu