Se poate si asa (46)

16.8.22

Au trecut vreo sase saptamani de la ultima postare de genul asta si, desi sunt multe produse in pozele de mai jos, lipsesc multe pentru ca am fost plecata de mai multe ori, am terminat multe produse mini, dar si full size si le-am aruncat pe unde le-am terminat. Nu mi-am batut capul sa fac poze pentru ca m-am dus sa ma relaxez, nu sa ma stresez cu poze. 

Ce produse nu apar deloc din postarea asta? Produsele cu protectie solara (le-am lasat la hoteluri pe unde am stat, chiar daca nu erau terminate) si am folosit multe atat pentru ten, cat si pentru corp, deodorantele (vi le arat mereu, asa ca nu le-am mai oprit) si vopseaua de par (si pe astea o vedeti mereu in poze si n-am incercat nimic nou).


Am terminat cateva produse pentru curatarea tenului, dar nu atat de multe pe cat ma asteptam - am destul de multe incepute in baie si care sunt pe terminate. Apa micelara de la Simple mi-a placut si are un pret bun, de uleiul de la Nivea am cam tras desi e un produs ok, iar demachiantul pentru ochi de la Bielenda e printre preferatele mele si l-am cumparat din nou pentru ca ochii mei sensibili il tolereaza foarte bine.

Din cutiile Pick'N'Dazzle am avut cateva produse de la Avant si Symbiosis London si le-am tot folosit anul asta, asa ca am terminat 3: un exfoliant si un gel de curatare pentru ten, dar si un ser cu prebiotice si retinol. Ambele branduri sunt interesante si au produse bune, daca vreti sa le incercati cutiile sunt cea mai buna varianta pentru ca sunt foarte scumpe.

De la Paula's Choice am terminat cateva produse: laptele tratament cu CBD, boosterul cu vitamina C si o varianta mini de 1% retinol (pe astea le-am luat din nou, laptele cu CBD este la oferta 1+1 pe site in perioada asta pentru nu se va mai produce, din pacate) si serul Power Berry la care ma intorc in fiecare vara pentru ca e lejer si cu o formula plina de antioxidanti. In vacante am terminat mai multe miniuri de la ei: gelul de curatare Resist, crema cu SPF din gama Defense si crema Water Infusion, preferata mea de la ei.

Despre plasturii cu vitamina C de la Iroha v-am spus de multe ori, formula e identica la cei pentru femei si la cei pentru barbati (asa ca ii iau pe care au pret mai bun) si eu ii folosesc de niste ani. Am terminat si o masca tip manusa de la ei pentru maini, insa si multe alte masti servetel care nu au mai ajuns in poze.

Cele mai multe produse consumate sunt ca de obicei pentru ten, cele 3 din poza de mai jos mi-au placut la nebunie: serul cu acid poliglutamic de la Dr. Irena Eris l-am mai avut si o sa il mai cumpar pentru ca pe partea de hidratare este foarte misto, crema de la Rilastil a fost o surpriza foarte placuta (pacat ca are parfum, e singurul ei minus), iar mistul cu ceramide la RNW mi-a placut la nebunie, posibil sa-l cumpar din nou candva, desi am inceput recent sa folosesc unul de la Skin1004 care imi place la nebunie si s-ar putea sa raman la el.

Am terminat un ser cu peptide la Revox pe care l-am luat la o oferta si l-am folosit pe gat si decolteu, un produs cu retinol de la Sesderma pe care l-am mai avut si care nu m-a mai incantat asa tare de data asta si cateva mostre de ser din gama Bariederm de la Uriage (imi place mult, dar mi se pare cam scump pentru ceea ce face).

Pentru corp am terminat un scrub de la Treaclemoon (am in baie acum o alta varianta care imi place mai mult), doua geluri de dus de la Fa si Bottega Verde, dar si doua produse pentru hidratarea corpului de la The Body Shop, respectiv 2 iaurturi care sunt preferatele mele cand e atat de cald. Sunt usoare si intra imediat in piele, iar aromele sunt foarte placute.

Pe partea de relaxare, ca nu stiu cum sa ii zic altfel, am dat gata 2 produse de la Rituals: refreshing spray din gama Amsterdam (imi place mult aroma, dar el nu persista deloc - il am si pe cel din gama Sakura si e mult mai ok din punctul asta de vedere) si sarurile de baie cu magneziu din Ritual of Jing, gama mea preferata de la ei din care am foarte multe produse si nu reusesc sa termin decat miniuri cand plec pe undeva.

Singurele produse de machiaj pe care le-am terminat sunt 2 geluri incolore pentru sprancene, pe care le-am mai avut si sunt ok, dar care cu timpul arata dezgustator si trebuie sa le inlocuiesc. Ar fi trebuit sa fie aici si cateva rimeluri in varianta travel size, dar le-am aruncat pe unde am fost plecata ca sa nu ma intorc cu ele in bagaj. Am terminat doar o varianta de 10 ml de Flowerbomb, desi imi propusesem sa termin cateva parfumuri vara asta.

Am lasat la final produsele pentru par, iar cele de mai jos mi-au placut la nebunie. Gama cu ulei de orhidee de la OGX mi se pare cea mai buna de la ei (singura gama fara sulfati cu care parul meu s-a inteles de la prima spalare), iar produsele Invigo Sun de la Wella sunt perfecte pentru vara (am in baie variantele full size si le folosesc in perioada asta). Cea mai mare surprinza pentru mine au fost cele cu banana de la The Body Shop, pe care le aveam de ceva vreme si am tot amanat sa le folosesc - mare greseala, mi-a placut mult modul in care curata, mi-a placut cum mi-am simtit parul dupa, iar mirosul este de vis.

Am terminat si un sampon reparator de la Yves Rocher si o masca de par regeneratoare de la Wella, imi pare rau ca nu am pastrat ambalajul de la masca Frizz Ease de la John Frieda (am avut niste variante la plic - 20/ 30 ml pe care le-am tot luat in calatorii) care mi se pare geniala si pe care am de gand sa o iau dupa ce termin ce-am inceput acum in baie.

No Breaker de la Sebastian este un produs foarte misto de care v-am si povestit pe blog, o sa ma uit dupa el pe viitor pentru ca mi-a placut mult si m-a ajutat in perioada in care mi-am simtit parul fragil si simteam ca se rupe usor - acum folosesc altul de la un alt brand, dar asta mi-a placut la nebunie. Am mai terminat si 2 miniuri de la Bumble and bumble: Surf Spray si sprayul cu protectie termica.

Voi ce produse folositi cel mai des in perioada asta calda? Ati incercat vreunul dintre cele de care v-am povestit astazi?

Trimiteți un comentariu