7 intr-o saptamana #359

14.8.22

Saptamana asta a fost cu soare, cu rasfat, dar si cu multa munca, am simtit cumva ca lucrurile sunt in echilibru si ca tot ceea ce am de facut e sa iau lucrurile exact asa cum vin, sa ma bucur cand simt sa fac asta si sa iau pauze cand simt ca oboseala e prea mare. Am gasit lotiunea asta de corp uitata intr-un sertar si am tot folosit-o zilele astea pentru ca e vara intr-un tub, imi place mult, insa nu stiu daca e o gama permanenta sau a fost vreo editie limitata.

Am dat cateva comenzi on-line zilele astea, cele de mai jos sunt date pe Emag si am facut poza pentru ca vreau sa va reamintesc ca Genius de la ei mi se pare o chestie foarte misto. Sunt deja in al doilea an de abonament si il folosesc foarte des pentru ca am mai multe Easy Box-uri in zona mea, mereu gasesc preturi mult mai bune decat pe alte siteuri si produse pe care nu am de unde sa le iau. Se misca foarte bine, pot sa optez pentru plata la o luna daca nu am bani in momentul ala (am o suma destul de mare in portofelul de pe site pentru ca am multe comenzi plasate) fara alte costuri si am si multe alte beneficii.

Zilele astea focusul a fost pe mine, pe tenul si corpul meu, pe nevoile mele, pe aspectele de care n-am avut timp sa ma ocup asa cum as fi vrut in ultimele saptamani. Si am acordat o atentie sporita tenului pentru ca, fiind atat de cald, pielea mea sensibila reactioneaza - imi incep diminetile cu vitamina C si protectie solara si inchei ziua cu ingrediente reparatoare si calmante si multa hidratare.

De cand s-a deschis Sezamo am plasat cateva comenzi la ei, v-am tot aratat pe Stories ce am cumparat si ce cred eu ca merita, fiecare comanda a fost platita de mine si experienta mea a fost ca client. Joi am primit o surpriza de la ei si mi-a adus un curier 2 sacose cu fructe si legume, langa un pepene urias. Gestul mi s-a parut foarte frumos ai am zambit larg pentru ca mi-a placut tot ce-am gasit in sacose: fructe de padure, struguri, caise, vlastari (stiti ca ii cumpar saptamanal), busuioc. Insa nu despre asta vreau sa va povestesc, ci despre cum mi-a schimbat perspectiva asupra modului in care comand eu alimente on-line.

Nu cumpar fructe aproape deloc (prefer sa le iau din piata), iar cand vine vorba de legume iau doar ce nu gasesc sau are pret mai bun (vlastari de tot felul, salate ambalate, broccolini, mange tout), iar carne nu cred ca am luat vreodata. Insa fructele pe care le-am primit de la Sezamo au fost absolut delicioase, strugurii sunt de vis, pepenele foarte dulce si cu putine seminte (si va spun eu asta care nu mananc pepene decat rar), fructele de padure in stare perfecta si foarte gustoase, clar a fost ceva ce mi-a deschis ochii si de acum incolo o sa comand si fructe si legume pentru ca lucreaza cu producatori locali cu produse foarte misto.

Au si o categorie de Save Food pe site (o gasiti aici) cu produse cu termen scurt de valabilitate si eu am prins de cateva ori oferte foarte bune, dar si cateva branduri interesante pe care le-am descoperit doar la ei. Si ce-mi mai place este ca discuta cu clientul, pe mine m-au sunat de cateva ori, le-am spus ce as vrea sa mai gasesc pe site si produsele au aparut extrem de repede - de exemplu uleiul de avocado de la Mantova pe care vi l-am tot recomandat.

Zilele mele au inceput cu mers la sala si plimbari lungi, mi-a prins tare bine si m-a ajutat sa-mi pastrez mintea limpede si sa am o energie buna. Mereu intalnesc fie pisici, fie catei in drumul meu si asta ma face mereu sa zambesc, asa ca vad asta ca un bonus. Cand am decis sa ma duc si sa ma intorc de la sala pe jos a fost un moment inspirat, fac asta cred ca de aproape 2 ani si n-am nici o intentie sa schimb ceva.

Nu am mai pus de ceva vreme un highlight al saptamanii, asa ca o fac azi. Weekendul a fost cu relaxare si o fuga pana la mare pentru ca mi se facuse dor de un rasarit pe plaja, a fost ceva spontan si care ne-a prins tare bine. Am luat la mine cateva produse de la Pupa - daca va tenteaza le gasiti zilele astea la reducere aici, mie imi plac mult produsele lor cu SPF, insa anul asta am folosit mult si produsele din editia limitata Coconut Lovers de care v-am si povestit la inceputul verii.


Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii