7 intr-o saptamana #361

28.8.22

Saptamana asta a fost despre mine, chiar daca am avut mult de munca si timp liber putin. Mi-am dat seama ca vara asta, foarte frumoasa de altfel si cu o multime de lucruri care mi-au mers la suflet, a fost extrem de grea si obositoare. S-au intamplat multe lucruri in jurul meu care m-au afectat, oameni dragi mie trec prin situatii grele, blanoasele mele au pe rand probleme din cauza varstei si toate astea lasa urme. Am incercat sa imi inchei serile cat mai linistit, cu o carte in mana si cu putin rasfat pentru piele, sa las in urma grijile si sa fiu atenta la mine.

Am dat o comanda pe iHerb dupa o pauza de-aproape 4 ani si a ajuns foarte repede: am optat pentru Fan Courier (transportul a fost gratuit pentru ca valoarea comenzii a fost de peste 180 lei) si in 12 zile de la plasarea comenzii am avut coletul la usa. Am avut 7 produse in comanda, toate condimente pentru ca de-asta aveam nevoie. Am luat 5 de la The Spice Lab (am ales numai variante fara zahar pentru ca nu toate sunt ok) pe care vi le-am aratat mai jos, unul de la Simply Organic de la care am mai avut produse in trecut si unul de la Jane's Krazy de care nu stiu nimic.

Initial am vrut sa dau comanda la un brand de la noi din tara care are niste mixuri interesante, insa multe din produsele lor aveau zahar sau sare foarte multa si am renuntat. Asa am ajuns pe iHerb si am dat comanda. Va las aici linkul care va ofera 10% reducere daca sunteti la prima comanda sau 5% reducere daca ati mai comandat de la ei in caz ca va tenteaza ceva si vreti sa plasati o comanda pe site.

Unul din lucrurile care nu mi-a iesit deloc anul asta a fost sa merg la masaj periodic, asa cum am facut anul trecut si imi pare rau pentru ca aveam nevoie reala de asta. La inceputul saptamanii am avut o zi proasta si mi-am dat seama ca e cazul sa fac ceva - am dat telefon la Urban Masaj si am gasit un loc liber a doua zi dimineata, am optat pentru un masaj Deep Tissue de 60 de minute si tare bine mi-a prins. 

A fost 180 lei sedinta, dar am plecat alt om de acolo - ma durea spatele, muschii erau tensionati si aveam o stare de irascibilitate cand am ajuns. Mi-as dori sa am timp si bani sa fac asta saptamanal pentru ca masajul pentru mine face o diferenta majora. La plecare m-a simtit pisica de acolo si a venit sa o mangai, m-am bucurat mult pentru ca anul trecut cand m-am dus atat de des la ei mereu ma jucam cu ea si chiar ma intrebam ce face.

Tot in ideea de timp pentru suflet am iesit cu mama intr-o zi si am petrecut cateva ore prin magazine, am stat de vorba si a fost tare bine - inainte faceam asta mai des, dar in ultima vreme pur si simplu nu ne-am sincronizat deloc. Am intrat la Parfois si ne-am luat niste accesorii, iar de la Zara Home eu mi-am luat o lumanare mare cu 20% reducere si de-abia astept sa se raceasca vremea sa ma bucur de ea. Am dat spre sfarsitul saptamanii o comanda la Notino pentru ca am prins o oferta buna, gasiti detalii pe pagina de Facebook.

Intr-o alta dupa-amiaza am iesit cateva ore in parc (si asta as fi vrut sa fac mult mai des vara asta, dar nu am apucat), am stat pe banca, am ascultat muzica, m-am uitat la rate, m-am jucat cu catei si am mancat un porumb copt - primul pe anul asta si probabil si ultimul pentru ca nu vad cand sa se mai intample iar. De fiecare data cand ajuns sa petrec cateva ore asa zic ca o sa o fac mai des, insa viata ma ia cumva pe sus si nu prea apuc. Am reusit si in weekend sa ajungem iar putin in parc si sa ne bucuram de vremea frumoasa si tare bine a fost.

Nu am mai pus de ceva vreme un highlight al saptamanii, asa ca m-am gandit ca Alma si moaca ei obosita sunt perfecte pentru asta - plimbarile noastre sunt din ce in ce mai scurte (varsta isi spune cuvantul si nu prea am ce sa fac mai mult decat fac deja), probleme apar mereu la toate (Alma e cea mai "tanara" dintre babele mele) si ma intreb deseori cat timp impreuna mai avem. E greu, sunt multe probleme la care nu m-am gandit si care de multe ori ma epuizeaza, atat fizic, cat si financiar, incerc sa fac si sa dau tot ce pot.

Saptamana voastra cum a fost? Cum va prinde sfarsitul verii?

8 comentarii

  1. Cred ca un asemenea masaj cum ai făcut tu mi-ar prinde bine și mie .

    RăspundețiȘtergere
  2. Sfarsitul verii deja .... deh , eu am fost doar un weekend la Cheile Bicazului , am concediu abia in octombrie si atunci plec in Spania , unde-i cald si bine :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In octombrie aveam si noi niste planuri pentru Spania, dar in momentul asta nu stim daca se va mai intampla. Sa te bucuri de tot ce-o sa vezi!

      Ștergere
  3. Bună. Imi poți spune dacă când ai primit coletul de la iherb ai plătit alte taxe ? A venit prin dhl ? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am platit nimic in plus, asa cum am scris si in postare am optat pentru Fan Courier si asa a venit coletul.

      Ștergere
  4. Care condimente The Spice Lab iti plac cel mai mult? As vrea sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu le-am incercat pe toate inca, dar Rosemary Roasted Garlic e demential, vreau sa il recumpar.

      Ștergere