Tu ce scrub pentru corp folosesti?

14.4.22

Imi plac mult produsele exfolierea corpului si cred ca stiti deja asta pentru ca le vedeti mereu in postarile mele, dar si atunci cand va arat produse terminate. Imi plac doar anumite texturi, doar anumite arome si le consider o parte importanta din rasfatul meu corporal - nu judec produsele dupa pret, ci dupa formula si ceea ce fac pentru pielea mea. Am incercat branduri extrem de laudate care nu mi-au placut deloc, am si produse scumpe care imi plac la nebunie, dar am si cateva produse mai mult decat accesibile care au ajuns pe lista preferatelor mele si pe care le folosesc cu placere in perioada asta.

Daca pentru ten nu recomand exfolierea mecanica (si este un subiect de care am scris de multe ori), altfel sta treaba cand vorbim de corp si de indepartarea celulelor moarte si obtinerea unei pieli asa cum ne dorim - hidratata, sanatoasa si cu un aspect tanar.  Indiferent de textura produsului pe care il folosesc, nu trec peste etapa scrub corp pentru ca imi place si ma ajuta sa imi pastrez pielea asa cum vreau.

Nu sunt mare fana a produselor uleioase pentru exfoliere (cu o exceptie de care o sa va spun mai jos), asa ca prefer scruburile pe baza de zahar sau pe cele cremoase, iar astazi vreau sa va spun de unul absolut delicios pe care l-am descoperit pe Notino - Lemon Cake de la Ziaja, un brand polonez de care v-am spus de multe ori. Scrubul este la oferta zilele astea si merita din plin incercat daca va plac produsele de genul asta - e abraziv, dar nu dur, aroma ramane pe piele, iar dupa folosire pielea ramane extrem de fina.

Am si o recomandare cremoasa daca nu va dati in vant dupa scruburile cu zahar - cel cu nuci de macadamia si lapte de orez de la Dove pe care l-am mai folosit in trecut si care imi place mult. Aroma e de vis, textura e foarte fina si cremoasa si face o treaba excelenta. Exista mai multe variante de scrub corp Dove, eu am tot zis sa o incerc pe cea cu seminte de rodie si unt de shea, dar imi place asta atat de mult incat o tot iau - si pe acesta il gasiti la oferta pe Notino zilele astea.

Am lasat la final rasfatul suprem din punctul meu de vedere - produsele de la Rituals care pentru mine sunt un adevarat ritual de frumusete. Cei de la Rituals au scos recent o gama noua dedicata doar exfolierii corpului, dar nu despre ea vreau sa va povestesc astazi, ci despre produsele din gama Jing, preferata mea de ceva vreme. 

Exista doua variante de scrub: Relaxing Body Scrub cu sare si magneziu (este uleios, dar nu lasa pielea unsuroasa, lucru care mie nu imi place deloc - seara este absolut de vis si pe mine ma ajuta mult sa ma relaxez) si Mild Body Scrub (de obicei apare in seturile cadou - are o textura cremoasa si este o adevarata placere). Amandoua imi plac in egala masura si imi dau o stare de bine atunci cand le folosesc.

Pasul urmator dupa exfoliere e folosirea unui produs hidratant si pana recent v-as fi spus ca un ulei de corp nu este un produs pe care eu l-as alege, prefer texturile usoare si lejere, dar ... am descoperit uleiul uscat din gama Jing si mi-am schimbat parerea. Se poate folosi si pe par, insa eu l-am folosit strict pe corp si-mi place la nebunie: pielea ramane hidratata si matasoasa, aroma ramane discret pe piele si pot sa ma imbrac imediat dupa ce il folosesc. Am varianta asta mica dintr-un set cadou, dar ma gandesc serios sa il iau in varianta full size.

Voua ce produse va plac pentru exfolierea corpului? Ati incercat vreunul dintre cele de care v-am povestit astazi?

2 comentarii

  1. eu le prefer pe cele mai cremoase , mi se par mai blande cu pielea , dar nu zic nu si la cele mai scortoase , daca au un miros placut si isi fac treaba. Wow , de la Rituals nu am folosit , trebuie neaparat sa il incerc !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt toate la fel, unele sunt mai uleioase, unele mai cremoase, iar cele de-abia lansate arata intr-un mare fel.

      Ștergere