Recomandarea zilei #3

6.4.22

Produsul de care vreau sa va povestesc astazi e unul pe care nu l-as fi incercat daca nu l-as fi primit saptamanile trecute. E vorba de noul rimel Legendary Lengths de la Avon, un brand ale carui produse de machiaj nu le cunosc aproape deloc, asa ca a fost o surpriza mai mult placuta pentru mine - mi s-a parut foarte interesanta peria, l-am incercat si mi-a placut mult de tot, iar cand am vazut ce pret are am zis ca trebuie sa va spun neaparat de el.

Ceea ce m-a atras, asa cum v-am spus, a fost peria, dar dupa ce l-am folosit pot sa spun ca imi place mult si formula, iar ochii mei sensibili o tolereaza foarte bine, asta fiind aspectul care pe mine ma intereseaza in mod deosebit la un astfel de produs. Mi se pare feminin ambalajul, iar gramajul (10 ml) este unul care face produsul si mai accesibil, pe mine clar ma duce cu gandul, ca si inspiratie, la produsele de la Charlotte Tilbury (inclusiv denumirea produsului).

Legendary Lengths promite alungire si volum si exact asta ofera: gene lungi, negre si definite, cu volum. Formula contine polimeri de ultima generatie care aluneca usor si imbraca genele de la baza pana la varf. Iar forma conica a periei face aplicarea foarte usoara si fara deranj - eu, in unele zile cand ma grabesc, mai aplic si pe langa rimel daca nu sunt atenta, insa cu acesta nu am avut probleme.

Nu stiu cum sunt celelalte rimeluri Avon si nici nu stiu daca am incercat pana acum vreun rimel de la ei (posibil cu ani in urma, insa nu-mi amintesc detalii),  dar daca cautati un rimel ieftin si bun care sa alungeasca, sa defineasca si sa ofere mai mult volum e de incercat. Nu curge, se demachiaza usor si formula mi se pare foarte ok, inclusiv pentru ochii sensibili.

Pentru un volum mai dramatic se pot aplica mai multe straturi, insa eu m-as limita la 2 pentru ca de la 3 in sus genele incep sa se lipeasca si asta nu e aspectul pe care eu il caut. Ati incercat produsul asta nou de la Avon? Folositi produsele lor de machiaj?

Trimiteți un comentariu