7 intr-o saptamana #344

3.4.22

Nu stiu cum sa descriu saptamana asta, asa ca nici nu o sa incerc - tot ce o sa zic este ca am avut alte saptamani mult mai bune si las lucrurile asa. Primele zile ale saptamanii au fost extrem de frumoase si mi-a placut asa mult sa ies dimineata devreme cu cateii la plimbare, sa vad schimbarea din fiecare zi si sa ma bucur de soare si de vremea calda - miroase a primavara, se simte o alta energie in aer si totul a prins viata.

Dupa o perioada in care ochii mei au tolerat si anumite formule de SPF cu filtre sintetice am fost nevoita sa ma intorc la cele minerale pentru ca sunt cele cu care merg la sigur, am mai multe care imi plac, insa nici unul nu se compara cu finishul luminos oferit de Defense Essential Glow Moisturizer de la Paula's Choice. Pentru buze folosesc 2 variante de la Pupa care imi plac mult, v-am mai povestit sigur de cele din gama Sport Addicted pentru ca am atat varianta transparenta, cat si o varianta colorata.

Symbiosis este un brand britanic pe care l-am descoperit in cutiile Pick'N' Dazzle si folosesc un gel de curatare si un ser de la ei, texturile sunt foarte placute si imi plac produsele, intind mana dupa ele de obicei dimineata. As fi preferat sa nu contina parfum, dar asta e o preferinta personala - in cazul gelului de curatare nu ma deranjeaza deloc (v-am mai spus asta despre produsele de curatare care stau pe ten doar cateva zeci de secunde), la ser e o alta poveste. Insa ma bucur ca am avut ocazia sa le incerc si sa vad cum sunt.

Gama Serendipity de la Rituals este una care - din pacate - nu a ajuns la noi si e mare pacat pentru ca amestecul de uleiuri este fenomenal si mi se pare cea mai luxurianta gama a lor. Eu am exfoliantul si spuma de dus si m-am bucurat de ele in multe seri, mirosul ramane pe piele timp indelungat, chiar daca nu am si crema sa o folosesc. Este o aroma puternica, dar extrem de interesanta pe care nu prea ai cum sa o confunzi cu altceva.

In ultimele saptamani am gatit mult si sparanghelul este o adevarata placere pentru mine, mi-as dori sa fie mai accesibil ca pret si sa-l consum mai des pentru ca este plin de chestii misto si la gratar este foarte gustos. Daca ma urmariti pe Instagram ati vazut modurile in care imi place mie sa-l combin si sa-l consum.

Discutam zilele trecute cu cineva despre consumul de zahar si imi zicea ca nu cumpara asa ceva si i-am zis sa se uite doar pe spatele sosurilor pe care le are acasa - de la mustar la ketchup si multe altele. Exista si variante ok, dar pentru asta e nevoie sa citim etichetele produselor si multi nu fac asta. Sunt pe piata multe varianta de produse fara zahar adaugat si cu calorii putine, am zis sa vi le arat pe cele de la AllNutrition pentru ca am luat recent doua variante dulci, insa am de la ei si sos de rosii si sos Barbeque si sunt ok.

M-au incercat multe ganduri in ultima perioada si sunt multe lucruri pe care as vrea sa nu le vad si sa nu le mai aud. Inainte de orice altceva eu sunt consumator de social media si sunt satula pana peste cap de moralisti si mincinosi, de barfa si de lipsa de coloana vertebrala, de oameni care stiu tot si judeca tot, dar si de aia care se dau mari sfinti, dar comenteaza orice misca si ii mai indeamna si pe altii sa-si dea cu parerea despre lucruri de care nu au habar.

Sunt atatea lucruri frumoase in jurul nostru, atatea moduri in care ne putem petrece timpul, atatea experiente pe care le putem trai ...

Nu am un moment wow al saptamanii, dar m-am gandit sa schimb un pic lucrurile si sa va spun de cea mai mare provocare de saptamana asta: sa merg mai mult de cateva sute de metri. Vinovata este o tendinita care revine periodic si care imi face zile fripte - eu ma duc si ma intorc pe jos de la sala (circa 4 km) si a fost groaznic in ultimele 2 saptamani. 

Ce m-a ajutat? Perechea asta de Skechers Air Cooled Goga Mat cumparata cu banii mei, ca tot are toata lumea impresia ca daca spui ca ceva e misto te-a platit nu stiu cine sau ti-a dat ceva - imi permite sa merg cat vreau fara sa strang din dinti de durere si asta a facut o diferenta enorma cand antiinflamatoarele si cremele nu m-au mai ajutat deloc. Eu am mai multe perechi de Skechers si vreau sa imi iau si niste sandale de la ei cat de curand pentru ca am realizat - inca o data, daca mai era cazul - cat de important e sa gasesti ce functioneaza pentru tine.


Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu