7 intr-o saptamana #345

10.4.22

Saptamana asta a fost grea, dar pe cat de grea a fost la inceput si in ciuda starii mele de sanatate am terminat-o cu un tonus foarte bun si cu un moral de care mi-era dor. Nu am facut multe poze si nici nu eram sigura ca o sa am ce sa va povestesc, dar sunt aici cu postarea asta care stiu ca va place mult si incep cu o poza cu Leia, pisica mea tricolora, care de cand a primit un centru nou de joaca nu mai e interesata de nimic altceva. I-am luat si cateva jucarii noi si a facut o pasiune pentru un soricel pe care il zapaceste cum il vede.

Am facut nu stiu cate teste saptamana asta si toate au iesit negativ, chiar daca eu m-am luptat cu nu stiu ce tampenie de viroza (care circula peste tot) care m-a scos din joc total cateva zile - eu racesc foarte rar, dar si cand racesc nu ma incurc. Asa si acum, am zacut in pat vreo 3 zile, insa acum sunt mult mai bine si fata de cei de prin jurul meu mi-am revenit extrem de repede. Gatul mi-a dat batai de cap, asa ca am preferat lichide calde si odihna.

Gelul asta de la Canneff (v-am mai spus de el, il gasiti aici) a facut minuni pentru nasul meu, uscat si iritat - in primele 2 zile nu mi-a ars de nimic si am uitat sa ma ung cu ceva, asa ca aveam numai coji si nasul iritat, dupa 2 aplicari (are 1% CBD) diferenta a fost uriasa. Este scump pentru doar 15 ml cat are, dar isi face treaba mai bine decat orice am incercat eu si mie nu o sa-mi lipseasca din casa.

Mi-am facut singura cadou o bratara fitness pentru ca am facut niste schimbari si imi monitorizez atent somnul, nivelul de oxigen si alte chestii - motivul pentru care nu mi-am luat pana acum un gadget de genul asta este pielea mea sensibila care nu suporta atatea ore nimic direct pe piele. Siliconul este unul special, simt o usoara mancarime sub bratara, dar pana acum nu m-am iritat si nici n-am avut neplaceri. O am doar de cateva zile si pana acum face ceea ce ma interesa, daca va intereseaza parerea mea spuneti-mi in comentarii si o sa scriu mai multe dupa o perioada de folosire.


Momentul de aur al saptamanii a fost telefonul primit de la avocata mea care m-a anuntat ca un proces in care am fost tarata acum 4 ani s-a terminat in sfarsit - s-a dat o sentinta definitiva dupa ce am ajuns la Inalta Curte de Casatie si Justitie - cele ce ma cititi de ceva vreme stiti ca are legatura cu blogul si ca a fost un episod plin de mizerie si in care eu a trebuit sa ma apar de ceva ce nu am facut. V-am spus zilele trecute si cate ceva pe Stories pentru ca mi-a mancat 4 ani din viata si am facut tot ce-a tinut de mine sa nu las asta sa ma afecteze mai mult decat era cazul.

Episodul asta a fost unul care m-a provocat din multe puncte de vedere si poate n-o sa inteleg niciodata de ce a trebuit sa scormonesc in mizeria cuiva (o mizerie care mi-a aratat cat de jos pot ajunge oamenii pentru bani), dar pot sa va spun ca banii nu inving intotdeauna. Daca banii ar fi invins eu as fi pierdut procesul asta, nu stiu daca a meritat, dar stiu ca eu dorm linistita noaptea pentru ca am avut grija sa nu las intimidarile si falsurile sa imi invinga spiritul. Multi mi-au spus ca ar fi trebuit sa aleg calea usoara, dar coloana mea vertebrala exista pentru un scop si nu sunt facuta sa inghit o nedreptate.

Nu o sa recuperez noptile in care mi-am pus sute de intrebari, o sa recuperez banii pe care i-am cheltuit cu avocatul (sper sa fie cat mai curand ca stiu exact ce am de gand sa fac cu ei), dar am iesit din asta mai puternica si mai increzatoare in mine si in ce pot sa fac (am avut avocat, insa mi-am documentat singura dosarul pentru ca activitatea in mediul on-line are putin suport legal) si cu o lectie extrem de importanta invatata: citeste fiecare hartie, ramai atenta la tot ce se intampla si ai incredere in instictul tau.

Weekendul a fost cu mine si pentru mine - plimbari, relaxare, flori, zambete, timp de calitate si o multime de planuri care iau nastere in mintea mea. Simt nevoia sa evadez putin din Bucuresti, insa sunt prinsa cu multe lucruri si nu prea am cum, incerc sa gasesc solutii si sa gasesc timp si pentru ce imi bucura sufletul.

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu