7 intr-o saptamana #346

18.4.22

Ieri a fost o zi doar pentru mine si sufletul meu, asa ca am decis sa public astazi postarea despre saptamana trecuta pentru ca am cateva lucruri sa va arat si sa va spun. Am avut zile foarte obositoare, dar a fost o saptamana care a venit cu multe chestii bune si cu surprize, dupa un inceput nu prea bun - mi-am facut niste analize si unul din rezultate nu a fost ceea ce am sperat sa fie, desi eram sigura ca am scapat de o problema care ma sacaie. Asta e, nu renunt, cred cu tarie ca pot sa schimb mostenirea genetica, m-am simtit la pamant 15 minute, dupa care am realizat ca pot sa infrunt asta si sa o iau de la capat si sa reusesc.

Am citit, mi-am relaxat mintea, mi-am fortat limitele, m-am bucurat de ce e frumos si am incercat sa-mi aduc mintea intr-un punct care sa ma ajute si sa ma motiveze. Am primit cateva surprize care m-au bucurat mult, ojele astea de la OPI imi plac la nebunie si am de gand sa incerc nuanta nude zilele astea, insa si celelalte sunt superbe - in ordinea din poza: Heart and Coal, Naughty or Ice? si Merry in Cranberry. Am mancat numai capsuni gustoase zilele astea, sper sa am noroc si sa le nimeresc tot asa de acum inainte.

Gama Anti-Age Supreme Lift de la Fiterman Pharma si-a schimbat un pic aspectul si am primit cateva produse zilele trecute, e o gama pe care v-am mai aratat-o in trecut pentru ca am folosit masca si o crema. Formulele sunt pe baza de acid hialuronic, vitamina E si aloe vera si sunt gandite pentru a hidrata si a mentine aspectul sanatos al pielii - gasiti detalii despre produse aici, in gama mai este si un ser in afara de astea patru produse. Pe finalul listei de ingrediente se regaseste parfum, insa formulele nu contin alcool. Cei de la Fiterman Pharma au si o varianta Sensitive a acestei game, care nu contine parfum, iar in perioada asta e o oferta buna la Farmacia Tei (se ofera crema de ochi cadou la cumpararea unui produs) pentru gama Sensitive in caz ca vreti sa le incercati.

Am umblat putin prin produsele pe care le am si am scos in fata ce vreau sa folosesc in perioada urmatoare, mi-am facut o lista in minte cu ce simt ca-mi lipseste, dar si cu produsele pe care nu prea le folosesc si care ar trebui sa ajunga in alte case. Parfumurile sunt primele de pe lista cu "de terminat" pentru ca s-au adunat foarte multe.

Weekendul a fost frumos si mi-a mers direct la suflet, am sarbatorit mai multe lucruri si propunerea celor de la Baba Yaga de a testa o parte din meniul lor de Paste a picat la marele fix. Mancarea a depasit cu mult asteptarile mele si nu am decat cuvinte de lauda, iar asta e mare lucru pentru ca eu sunt obisnuita cu un anumit mod de gatit. Stiam ca mancarea lor e gustoasa de cand am incercat 5 zile meniul lor, insa nu ma asteptam sa fie atat de delicios tot ce-am primit, mai ales ca eu nu sunt mare fana a mancarurilor traditionale.

Aici puteti sa vedeti meniul lor de Paste si comenzile pentru Bucuresti si cateva zone limitrofe se pot plasa pana miercuri, livrarea se va face vineri sau sambata in functie de cum alegeti. Daca nu aveti chef sau timp sau pur si simplu vreti sa incercati ceva ce nu gatiti in mod special, puteti sa comandati cu incredere. Drobul a fost demential - textura perfecta, verdeata exact cat trebuie, foarte echilibrat, eu mananc rar drob, dar asta mi-a placut la nebunie. Au 2 variante disponibile: de pui si de miel, asa ca daca nu va place mielul nu e nici un fel de problema. Friptura a fost dementiala, delicioasa, suculenta, nu stiu ce i-au facut, dar a fost vis. Au atat friptura de miel, cat si de curcan, ambele cu garnitura de cartofi in crusta de parmezan (foarte reusiti) si salsa de trufe, dar si bors de miel si stufat daca va plac.

Pasca este singura pe care nu am gustat-o pentru ca nu m-a atras niciodata, dar a avut un succes nebun confirmat din doua parti pentru ca i-am dus si mamei sa manance (ei ii place mult pasca). Bineinteles ca puteti sa comandati si cozonac la ei, dar si 3 tipuri de vin selectionate de somelier Andrei Orbesteanu (Cramele Ostrov). Noi am incercat Rose-ul, cupaj Feteasca Neagra si Pinot Noir, ne-a placut. Si am si un cod de reducere pentru voi - camelia5 - valabil tot anul 2022 si care va aduce 5% reducere la orice comandati de la ei, cu exceptia meniului de Paste.

Highlightul saptamanii este unul doar pentru inima mea, insa am un lucru care m-a bucurat aproape la fel de mult: mi-am propus sa ma duc la sala de 5 ori saptamana trecuta si mi-a iesit, chiar daca unele zile au fost pline de provocari. Mintea mea avea nevoie de dovezi ca am forta sa fac tot ce-mi propun si asta mi-a dat un sentiment de bine pe care nu am cum sa-l descriu in cuvinte, iar privelistea asta ma motiveaza de fiecare data.


Saptamana voastra cum a fost?

4 comentarii

  1. Maaama , cum arata bunataturile alea de la Baba Yaga ... daca eram din Bucuresti cred ca ii innebuneam cu comenzile ;)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost de vis mancarea, mie mi-a depasit asteptarile si m-am simtit super bine dupa ce-am mancat, ceea ce conteaza mult, mai ales ca eu nu prea mananc des gatit de altcineva.

      Ștergere
  2. Fuse o saptamana buna, cel putin la final de weekend, sunt multumita de mine, am realizat cu copilul punctele dorite, acasa ce mi-am propus (curatenie), e drept provocarile nu imi lipsesc niciodata si cum dispare una, cum alta mai deosebita apare, dar inainte cu tupeu.
    Multumesc ptr postarile cu analiza saptamanii, ma impulsioneaza sa fac un soi de bilant si asta e bine, inca nu am un obicei din asta, dar sper sa devina. Carmen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca iti plac, cred ca si pentru mine conteaza sa ma gandesc la finalul saptamanii ce-a fost bun si ce-a fost mai putin bun si sa-mi dau seama daca imi petrec timpul asa cum trebuie. Sa ai zile frumoase!

      Ștergere