Ce-am facut in ultimele zile

28.4.22

Am sarit peste postarea de duminica si o sa sar si peste cea de duminica care urmeaza, asa ca m-am gandit sa va arat cateva lucruri din ultimele zile si sa va povestesc una, alta pentru ca stiu ca va plac postarile de genul asta. Am avut zile pline, dar si zile cu relaxare totala, am lenevit, dar am fost si productiva, m-am bucurat, dar am simtit si tristete, am luat viata exact asa cum a venit.

N-as zice ca am avut un Paste traditional, dar cred ca in timp ne-am format propriile noastre traditii si sunt alea care ne fac sa zambim si sa ne bucuram de ce avem, asa ca asta e tot ce conteaza. Am avut zile cu liniste si pace, cu relaxare, cu cativa oameni dragi, cu bucurie, cu ceea ce e important pentru noi - ma gandeam zilele trecute ca nu-mi amintesc sa fi fost vreodata plecata de Paste si nici nu este ceva ce imi doresc.

Ne-am plimbat mult in perioada asta si am profitat un pic de soare si zilele frumoase, chiar daca orasul nu mi s-a parut la fel de liber ca in alti ani. Am intrat prin magazine din pura curiozitate, mi-am luat niste ceaiuri interesante de la un magazin din Centrul Vechi (nu am apucat inca sa le incerc) si mi-a ramas gandul la o lumanare de la H&M care mi-a placut la nebunie - ma gandesc serios sa ma duc sa o iau pentru ca mi s-a parut extrem de misto mirosul.

Intr-una din zile am ajuns in Pantelimon si am intrat din nou la magazinul care aduce produse din Anglia (Kiss Kiss se numeste si de afara nu iti spune absolut nimic) si nu am plecat cu mana goala: am gasit produsele cu magneziu de la Alive (le-am descoperit anii trecuti pe Notino, dar nu prea le-am mai gasit in stoc) si mi-am luat spuma si o crema pe care am mai avut-o, de la TRESemme mi-am luat 2 produse pentru par, iar de la Simple am luat niste dischete demachiante pentru ochi si o miniatura a apei micelare. Aveau multe branduri interesante, mi-au atras atentia 2 produse de la Eveline: un produs pentru cuticule si masca asta peel-off, asa ca le-am luat.

De Paste am mancat usor si nu am exagerat in nici un fel, am avut cateva oua rosii, dar si cateva sidefate cu care m-am jucat eu putin. V-am mai spus ca nu inteleg nebunia asta cu mancat exagerat si dupa aia vaitat de diverse, chiar ma uitam marti in magazine cata mancare a ramas si era redusa la jumatate sa scape de marfa.

Printre micile placeri ale saptamanii au fost florile, atat cele primite, cat si cele oferite, dar si cheesecakeul asta pe care l-am luat in ultimul moment. Am primit cateva cadouri care mi-au placut mult si de care am de gand sa ma bucur, iar la randul meu am incercat sa aduc mici bucurii acolo unde am putut pentru ca am simtit sa fac asta. Si mi-am facut niste planuri pentru vara asta, sper sa se si realizeze ...

Voi ce-ati facut zilele astea?

6 comentarii

  1. Si noi am petrecut Pastele mai atipic, la circ si la o vanatoare de oua de ciocolata. Acum ne facem planuri de vacanta si speram sa ne iasa pentru ca anul asta vrem sa mergem din nou in Grecia si la Paris.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va iasa, tot cu vacanta mi-ai batut si eu capul zilele astea ca avem doar cateva zile si nu prea imi ies socotelile.

      Ștergere
  2. Dacă te-ai simțit bine, mă bucur pentru tine. Eu nu prea am ieșit din casă de Paște, am preferat să mă odihnesc dacă am putut, iar ca și mâncare, probabil am exagerat mai ales cu ouăle (și din alea doar 7 am avut), dar asta pentru că în ultima vreme nu prea am mai consumat ouă. Mâncare am făcut dar nu în exces, mai mult ceva de rutină aș spune. Cadourile mi le-am făcut acum, după Paște, dar măcar știu că mă voi bucura de ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am ajuns in Poiana Brasov de Paste dupa multi ani. A fost liniste, am descoperit cetatea Fagarasului. Magazinul recomandat Kiss Kiss are si site si au multe produse dragute la travel size care ma ispitesc. Vroiam sa testez gama tresemme dar nu am gasit nimic travel size pana la ei. Eu am multe flori in casa si in balcon si incerc sa ma bucur de prezenta lor cand le pozez. Sa avem grija de noi!

    RăspundețiȘtergere