Pe ce am dat banii la inceput de an

3.2.22

In prima luna a anului am facut cateva cumparaturi si m-am gandit sa le adun intr-o postare si sa va dau detalii despre modul in care aleg eu siteurile de unde comand si modul in care aleg sa imi cheltui banii, mai ales in perioada asta cand totul s-a scumpit si cand nu toate ofertele sunt ceea ce par. O parte din achizitiile mele sunt unele practice, dar mi-am luat si cateva produse pentru placerea si starea mea de bine.

Am dat o comanda direct pe siteul celor de la Rituals pentru ca am vrut cateva produse care la noi nu se gasesc si m-am gandit sa va dau si detalii pentru ca nu multa lume stie ca ei livreaza si in Roamnia: se livreaza prin UPS si coletul vine in 5-7 zile, livrarea este gratuita pentru comenzile ce depasesc 145 lei si mereu au cadouri pentru achizitii de peste o anumita valoare. Punctul lor slab e ambalarea, nu exista folie de protectie si cutiile ajung destul de sifonate, iar celalalt minus este ca nu se pot comanda chiar toate produsele. Dar trecand peste asta comanda a meritat din plin si o sa mai comand direct de la ei.

Din The Ritual of Jing am vrut inca 2 produse si mi-am satisfacut placerea, asta e colectia mea preferata de la ei si am multe produse pe care le folosesc cu drag. Sleep Serum este un roll-on cremos care se aplica pe tample, gat si frunte (eu il aplic pe piept si pe incheieturi), aroma de e combinatie de lemn sacru si lavanda si il folosesc impreuna cu pillow mist, imi plac la nebunie ambele produse. Celalalt produs pe care l-am luat este balsamul pentru picioare si l-am folosit deja seara si imi place mult.

Amsterdam Collection este o editie limitata, o combinatie de flori parfumate si mirodenii exotice (lalele olandeze si lamaie yuzu japoneza) care aduce un omagiu legaturii istorice dintre Est si Vest. Colectia asta contine mai multe produse, eu am vrut sa incerc sprayul pentru lenjerie (poate fi folosit si ca spray de camera sau de masina) si imi place mult, ma gandesc serios sa comand si detergentul si balsamul pentru rufe din gama asta (as vrea sa le folosesc pentru lenjeriile de pat).


Celalalt produs pe care l-am luat pentru mine este exfoliantul din gama Serendipity, o alta editie limitata care la noi nu a ajuns - am primit de Craciun o spuma de dus cadou si mi-a placut mult combinatia de 10 uleiuri cu accente florale delicate si note lemnoase, asa ca am vrut sa mai am un produs din gama asta - intrucat se livreaza doar cateva in Romania si crema de corp nu era in stoc am ales produsul asta si de-abia astept sa il folosesc.

Am primit cadou Hydrate & Repair Hand Recovery Set care contine 2 produse pentru maini la 40 ml, unul din gama Jing si celalalt din gama Mehr - as fi putut sa aleg cadou o crema de corp pentru ca am mai avut niste produse luate pentru cadouri in comanda, dar am preferat cremele de maini pentru ca imi plac mult si sunt usor de luat in geanta.

Cautam de ceva vreme o pereche de ghete de trekking si am prins o oferta buna pe Emag si mi-am luat unele de la Skechers - in ultimul am mi-am luat mai multe perechi de incaltiminte Skechers de pe Emag pentru ca am prins cele mai bune oferte. Am Genius, de care v-am mai zis - daca va bate gandul sa va faceti abonamentul, linkul de aici va aduce o reducere de 20 lei la abonamentul pe un an - si pe care il folosesc din plin. Comenzile de peste 100 lei au transport gratuit prin curier si Emag se misca foarte repede la ceea ce vand ei direct. Ghetele sunt foarte usoare, water repelent si imi plac mult de tot, am avut si 10% reducere suplimentara prin Genius, asa ca le-am luat cu un super pret.

Tot de pe Emag mi-am luat un spray de la Tisserand, v-am tot zis de brandul asta pentru ca imi plac mult produsele lor. Initial am vrut sa imi iau Happy Vibes, dar m-am gandit ca am deja roll-on-ul, asa ca am ales pana la urma Total De-Stress cu uleiuri esentiale pure de portocala dulce, muscata si nucsoara, gandit pentru a reduce starile de anxietate si pentru a aduce o stare de liniste. Il gasiti aici daca va tenteaza.

Comenzile pe Elefant au devenit un stres pentru mine si am ajuns sa le evit - daca inainte comandam foarte des de la ei, acum dau o comanda la cateva luni, chiar daca uneori ofertele sunt foarte bune, pentru ca livreaza greu (iar taxa aia de procesare de 1,99 lei mi se pare o idee foarte proasta), mereu am probleme la plata, nu-mi accepta codurile de reducere si tot asa. Insa am vrut sa citesc 2 carti si preturile la ei au fost mult mai mici decat in orice alt loc, asa ca am dat comanda si am avut probleme din nou: am folosit un cod de reducere pe care il avem din punctele Premium de pe site, insa - desi comanda apare inregistrata in cont si are numar, ei sustin ca nu apare la ei - a trebuit sa fac alta comanda, punctele alea nu mi-au fost returnate decat dupa multe zile. Mi se pare jenant sistemul ...

Dar trecand peste asta am comandat 4 produse (comanda initiala era mai mare, dar nu mi-a mai ars dupa toata ameteala de pe site): doua carti si doua mini produse de ingrijire. Cartile sunt Sorrounded by Idiots de Thomas Erickson (o gasiti aici - exista si varianta in romana, dar eu am vrut sa citesc varianta in engleza) si Dansul furiei de Harriet Lerner. Cele doua mini produse sunt tonere de la Cosrx si Neogen si le-am luat pentru ca am vrut sa le incerc si variantele astea mini sunt perfecte pentru asta - cel de la Neogen are 93% fermenti si il gasiti aici, iar celalalt este hidratant cu alantoina, pantenol si 6 tipuri de acid hialuronic.

E a treia oara cand comand on-line de la Dr. Max si optez pentru ridicarea din farmacie (am una foarte aproape de mine) si este unul din siteurile pe care clar o sa mai comand pentru ca am gasit promotii bune si am luat produse cu preturi mai mici decat in alte farmacii sau siteuri on-line. Aici puteti sa vedeti promotiile din fiecare luna, insa sunt si multe marci de cosmetice la preturi bune pe care nu te-ai astepta sa le gasesti la ei.

Am luat mai multe produse, dar vreau sa va arat doar trei, doua dintre ele sunt noutati pentru mine, iar celalalt este un produs pe care il am in baie si e pe terminate, asa ca l-am vrut din nou. Toate cele 3 produse sunt mai mult decat accesibile si gasiti mai multe variante de arome pe site. De la Treaclemoon (voiam de mult sa incerc produsele - aici puteti sa vedeti tot ce au) am luat crema de maini Marshmallow Hearts si exfoliantul pentru corp My Coconut Island, iar de la Planeta Organica Granola & Macadamia Body Scrub - e un deliciu produsul asta, miroase demential si nu este agresiv deloc, chiar daca nu este un produs cu o textura fina (la cat costa mi se pare de vis - il gasiti aici).

Nu am dat niciodata comanda pe siteul celor de la Pupa Milano pana acum, insa am vazut o oferta care mi-a placut si am beneficiat si de transport gratuit asa ca am luat cateva produse cu o reducere buna. Din gama Nordic Spa folosesc exfoliantul pentru corp si imi place mult dimineata, asa ca am luat setul cu gel de dus si apa de corp - aroma este una proaspata, mentolata si la inceputul zilei chiar iti da un boost de energie. Celalalt produs pe care l-am luat este o oja glitter care mi s-a parut interesanta. Coletul a venit in 6 zile de la plasarea comenzii prin GLS (comenzile se expediaza din Italia, in caz ca va intrebari de ce dureaza atatea zile) si nu au fost nici un fel de probleme.

Am mai avut niste comenzi date pe HM (am prins niste reduceri foarte bune, dar s-au miscat tare greu si mi-au expediat produsele in colete diferite), mi-am luat un monitor nou care sper sa nu imi mai oboseasca ochii asa rau (am foarte mult de munca) si am luat cateva chestii practice pentru casa de la Sinsay, asa ca in perioada urmatoare nu mai am in plan nici o cheltuiala. Voi ati profitat de ceva oferte bune la inceput de an?

2 comentarii

  1. Si eu sunt abonata din iarna la site-ul Rituals pentru ca imi doream un calendar advent dupa care am renuntat ca nu se puteau expedia la noi. Gama Amsterdam a fost la un moment dat si la noi prin Douglas parca, iar acum este gama galbena. Am observat si eu pe siteul Dr Max alte preturi fata de farmacii dar daca mai pui si transportul ajung la pretul de la ei si am renuntat. Recunosc ca ma omoara transportul. La elefant punctele alea trebuie sa le folosesti in zile cand nu au promotii. Eu cumpar carti de la editura baroque sau albume chiar si cu magia lui Harry Potter unde nu se gasesc la un pret bun in alta parte. De la Pupa am tot avut reduceri ba de ziua mea, ba la ei in magazine incat am luat tot si e cazul sa fac o pauza. Am avut un gel de dus cu coral intr-o gama mai veche si chiar mirosea bine, mi-am luat si setul winter blooming cu parfumelul floral ce miroase bine seara inainte de culcare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am vazut doar un set cu mini produse din colectia Amsterdam, nu cele pt casa pe care le voiam eu. Livrarea in farmacie este gratuita la Dr Max si prin curier peste 200 lei, daca imi amintesc bine.

      Stiu care e politica cu punctele pe Elefant, problemele sunt pe site, nu la modul cum am folosit eu punctele. Si se misca mult prea greu - le-a luat 7 zile sa citeasca un mail si inca 4 sa imi dea un raspuns (total pe langa). Asta e.

      Sa folosesti cu placere ce ti-ai luat.

      Ștergere