Wella Elements pentru par sanatos

17.2.22

Parul meu se intelege foarte bine cu produsele de la Wella Professionals si de-a lungul anilor am incercat mai multe game de la ei, insa astazi vreau sa va povestesc despre Elements, cea mai verde si mai prietenoasa gama a lor. Gama este creata pentru a ajuta scalpul si parul sa se mentina sanatos, formula este una performanta si ingredientele sunt in proportie de peste 90% de origine naturala, fara siliconi si sulfati.

Gama este una larga si contine mai multe produse interesante, Purifying Pre-Shampoo Clay se foloseste inainte de samponare si este pe baza de argila caolin. Se aplica pe scalpul uscat, se lasa sa actioneze 5 minute, dupa care se maseaza usor pana la omogenizare si se clateste bine, dupa care se aplica samponul in mod obisnuit. Ceea ce face este sa curete sebumul in exces si sa reechilibreze scalpul, dar ajuta mult si cu volumul la radacina. Eu nu am scalp gras si nici sensibil, asa ca nu pot sa va spun ca pentru mine a facut o diferenta majora, insa imi place sa il folosesc si imi place cum imi simt parul dupa ce folosesc intreaga gama de produse.

Am incercat ambele variante de sampon (atat cel regenerator, cat si cel calmant), cat si balsamul regenerator si imi place mult ce face gama asta pentru parul meu. Este hidratat, stralucitor, parca sta mai bine si pe partea de electrizare (mai folosesc un produs special pentru asta de ceva vreme de la un alt brand de care o sa va povestesc sigur pe viitor - impreuna fac treaba buna) si cel mai important pentru mine - este usor de pieptanat, chiar daca in momentul asta parul meu este iar foarte lung. La inceput nu m-a incantat foarte tare mirosul produselor, dar acum a ajuns sa-mi placa aroma de plante, de curat, de natura proaspata.

Masca este pe baza de aloe vera si vine in 3 variante de gramaj (gasiti la Farmacia Tei varianta la 30 ml daca vreti sa o incercati inainte, dar si pe cea la 500 ml, cea din poza este varianta la 150 ml) si imi place mult de tot. Parul este neted si stralucitor, imi place cum se simte cand imi trec mana prin el, e pe lista cu "de luat pe viitor". Ce ma mai tenteaza din gama asta este spray-ul reparator leave-in, iar daca aveti un scalp sensibil va recomand sa va uitati si la serul calmant, pare foarte interesant.

Folositi produse de par de la Wella Professionals? Ati incercat gama asta?

Trimiteți un comentariu