Recomandarea zilei #1

10.2.22

In ultima perioada m-am gandit mult la ce scriu si la ceea ce vreau sa transmit, m-am gandit la modul in care aleg subiectele despre care povestesc si care e informatia care vreau sa ajunga la voi plecand de la mine. La randul meu sunt consumator de social media si imi place partea estetica, insa la final ma intereseaza sa rezonez cu ceea ce vad, sa simt, sa iau o informatie care merita, nu doar sa ma uit la povesti frumoase create pentru a prezenta o viata perfecta, care - sa fim seriosi - nu exista. Toti avem probleme si nemultumiri, asta nu inseamna insa ca nu putem sa ne bucuram si sa apreciem ceea ce intalnim sau avem deja.

Asa mi-a venit ideea sa incep o serie de postari in care sa va recomand intr-o zi ceva ce pe mine m-a ajutat, m-a inspirat, m-a facut sa imi imbunatatesc viata si modul in care traiesc. Nu m-am gandit la o frecventa a postarilor si nici la ce anume va fi recomandarea, astazi este o carte, intr-o alta zi poate fi un produs care mi-a placut mult, intr-o alta zi poate fi ceva de mancare sau poate fi un om pe care l-am descoperit sau cine stie ce altceva o sa ma faca sa pun mana pe taste si sa va spun si voua.

Cartea de care vreau sa va spun astazi este o carte pe care o recomand fiecaruia dintre noi pentru ca fiecare trece prin momente grele in viata, momentele alea cand ce-ai visat tu e atat de departe ca nu stii daca sa razi sau sa plangi, momente cand simti ca ai ajuns foarte jos si ca n-ai facut nimic cu viata ta, momente cand te uiti la cei din jur si ti se pare ca totul e perfect in viata lor, iar ca tu ai esuat total si esti vai de capu' tau.

Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani (o gasiti aici si aici la preturi bune) mi-a atras atentia de cand a fost publicata in Romania, insa am asteptat sa o prind la o oferta buna sa o iau si am savurat fiecare pagina. Este o carte care m-a facut sa zambesc si mi-a amintit ca indiferent de ce alegeri facem exista mereu o speranta de mai bine, m-a facut sa ma gandesc cat de usor ne lasam amagiti de aparente, dar inainte de toate mi-a intarit niste convingeri. Suntem oameni si nu ne-am nascut sa fim perfecti, trecem prin viata si avem parte de experiente diverse, nu trebuie sa ne comparam cu nimeni, trebuie doar sa ne bucuram de fiecare pas parcurs.

Daca ati citit-o astept sa-mi spuneti si parerea voastra despre carte, iar daca aveti nevoie de inspiratie pentru urmatoarea lectura cartea asta e una pe care merita sa o treceti pe lista, indiferent de punctul in care sunteti in viata, de sex sau de varsta.

Trimiteți un comentariu