7 intr-o saptamana #339

13.2.22

Am avut o saptamana plina, cu niste probleme din trecut care par sa nu se mai termine, si nici nu m-am simtit foarte bine, asa ca in multe zile am simtit ca am tras de mine si m-a tot incercat un sentiment de frustrare pentru ca trebuie sa imi pierd timpul si energia pe niste lucruri care nu au nici o legatura directa cu mine, dar pe care eu trebuie sa le rezolv pentru ca nu exista o alta varianta. Am incercat sa gasesc ceva bun in fiecare zi si sa ma bucur de lucrurile mici, insa a fost greu ...

Nu am jonglat foarte bine cu timpul saptamana asta pentru ca am depins de altii, a trebuit sa ma adaptez la un program care a fost fortat de circumstante, am pierdut multe ore asteptand in niste institutii publice si programul meu a fost cam haotic. Serile insa au fost momentele cand am reusit sa echilibrez lucrurile si sa ma bucur de ce imi place, sa imi ofer mici placeri si sa incerc sa-mi eliberez mintea de toata nebunia de peste zi.

Desi nu intentionam sa cumpar ceva in perioada asta am profitat de cateva oferte bune pe care le-am gasit si am luat cateva produse, vreau sa va spun despre mini deodorantele de la Farmec pentru ca sunt la reducere (2,45 lei - le gasiti aici) si transportul este gratuit pana la finalul lunii, indiferent de valoarea comenzii - trebuie doar sa va logati in cont. Comanda mea a fost una mica, cei de la Farmec s-au miscat foarte repede si am primit si mostre.


Flowerbomb Ruby Orchid de la Viktor & Rolf a fost o achizitie impulsiva pe care nu o regret deloc. Mie imi place mult parfumul Flowerbomb si am cateva variante, iar cand am vazut ca a aparut Ruby Orchid pe Notino am pus direct in cos varianta de 10 ml (o gasiti aici daca va tenteaza). Am primit si o mostra cadou si m-am bucurat pentru ca este foarte interesant - aduce multe cu varianta originala, insa e un pic mai gurmand si mi se pare foarte misto.

Nu am apucat sa il port decat de 2 ori, insa s-ar putea sa devina preferatul meu dintre toate variantele pe care le am, dar mai astept putin inainte sa afirm asta cu siguranta. Am mers mult pe jos saptamana asta si mi-am propus sa ma uit mai des in jurul meu, sa ma bucur mai mult de Bucuresti si de zilele cand pot sa nu fiu in fata unui ecran ore intregi.

Am terminat zilele trecute inca un tub de ViruProtect (v-am spus de multe ori de produsul asta, asa ca nu o sa reiau informatiile, va spun doar ca mie nu-mi lipseste din casa/ geanta si este un produs in care cred) si chiar ma gandeam sa comand altul cand am primit varianta cu capsuni de la Stada si am zambit larg. Am primit produsul de la ei de cateva ori, insa l-am cumparat si eu (atat pentru mine, cat si pentru cei dragi mie) de mai multe ori - varianta asta aromata e la reducere la Farmacia Tei in perioada asta, daca va intereseaza. 

Si daca tot ramanem la chestii aromate vreau sa va arat si setul The Sweetest Strawberry Heart pe care l-am primit de la The Body Shop, o idee foarte frumoasa de cadou daca vreti sa faceti cuiva drag o surpriza - setul vine cu o crema de maini, un mini unt de corp si un balsam de buze (pe care am uitat sa il pun in poza) si este ambalat intr-o cutie rosie sub forma de inima. Cei de la The Body Shop au multe seturi cadou care arata tare bine, iar transportul pe site este gratuit la comenzile de peste 180 lei.

Weekendul a fost cu relaxare si liniste, ieri am iesit putin din Bucuresti, insa nu prea am pus mana pe telefon pentru ca am vrut sa ma deconectez de la tot si sa ma incarc cu energie si ganduri bune. Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu