Februarie, joi, eu ...

24.2.22

Mai sunt cateva zile si se sfarseste iarna - care in Bucuresti a fost orice alt anotimp, dar nu iarna - si eu incerc sa-mi pun ordine in ganduri, sa imi ordonez putin urmatoarea perioada si sa profit la maxim de timpul de care dispun. Ultimele luni au fost foarte incarcate, mi se pare ca oamenii au ajuns la un nivel de saturatie care a scos ce e mai urat in unii, iar pe altii i-a facut sa puna bariere cat mai multe si vrem, nu vrem, poate astea ne afecteaza direct. Iar ce s-a intamplat in dimineata asta spune multe despre umanitate ...

Despre adaptogeni v-am mai spus, Ashwagandha este cel pe care eu il prefer si m-a ajutat mult in ultimii 2 ani sa-mi pastrez calmul si sa nu las lucrurile sa ma afecteze mai mult decat e cazul. Ceaiurile cu adaptogeni de la Twinings imi plac mult dimineata si ma bucur ca le-am luat, desi a fost o incurcatura mare cu posta la comanda asta - le gasiti aici, eu am comandat de mai multe ori de la ei si chiar si cu taxe vamale merita pentru ca au mereu reduceri si scot mereu noutati interesante.

Varianta Inner Peace cu vanilie, smochine si Ashwagandha este preferata mea, insa imi plac si celelalte doua cu tulsi si maca. De fiecare data cand ma opresc - fie si pentru cateva minute scurte - si respir cum trebuie, imi las mintea sa faca o pauza, incerc sa-mi amintesc cat de important e sa ai grija de tine, inainte de orice altceva, pentru ca de aici pleaca totul.

Gama Nordic Spa de la Pupa Milano imi place mult si mi se pare foarte potrivita pentru dimineata, este foarte proaspata si imi da un boost de energie. Are un efect racoros (contine ulei de menta si activi revigoranti) si imi plac mult texturile produselor. In gama asta Spa mai sunt inca doua colectii: Oceania Spa si Asian Spa care miros foarte bine si daca va tenteaza sa incercati ceva merita sa va uitati la seturile cadou pentru ca au reduceri foarte bune.

M-a fascinat intotdeauna mintea umana si mi s-a spus de multe ori ca ar fi trebuit sa fac psihologie, dar nu este ceva ce ma atrage ca practica, insa imi place sa stiu cat mai multe despre cum actionam si reactionam noi, oamenii. In ultima vreme am studiat mult despre neurostiinta, am ascultat multe podcast-uri, dar am si citit carti. 
 
Nu stiu daca e un subiect care sa prezint interes pentru multa lume, insa cred ca e important sa aflam cat mai multe despre lucrurile care ne pasioneaza, sa ne marim bagajul de informatii si sa facem ceea ce ne place. Si mie imi place sa citesc si imi place mintea umana ... nu as putea sa spun acelasi lucru despre multi oameni, insa asta e un alt subiect, pentru o alta zi ...

Tu cum esti in dimineata asta?

Trimiteți un comentariu