Cold Cream pentru piele uscata uscate

31.1.22

Iarna asta, desi zapada a lipsit pana acum, mi-am simtit pielea mai uscata ca oricand si am folosit foarte multe produse pentru a o pastra intr-o forma cat mai buna. Am multe creme hidratante pe care le folosesc constant, unele mai usoare si altele mult mai hranitoare, unele care sunt un rasfat si altele pe care le consider tratament. Astazi vreau sa va povestesc despre doua produse din gama Cold Cream de la Avene pe care le-am luat de pe Notino si pe care le-am tot folosit luna asta.

Cold Cream Creme este un produs multifunctional care poate fi folosit atat pe corp, cat si pe ten si este gandit pentru a oferi hidratare intensa si a calma pielea afectata de factorii externi. Formula este pe baza de ceara de albine si apa termala, iar eu o folosesc pe zonele uscate (coate si calcaie), insa am folosit-o si ca un tratament intensiv de hidratare cand mainile mele s-au resimtit cand am mers mult prin frig si vantul si-a facut de cap.

Imi place sa o folosesc seara pentru ca este emolienta si peste zi este prea mult pentru pielea mea, care este mai degraba deshidratata decat uscata. Nu este genul de produs pe care eu l-as aplica pe ten, insa pentru corp face o treaba foarte buna. Avene Cold Cream vine in doua variante, 40 si 100 ml (ambele variante sunt la oferta acum pe Notino), asa ca daca va confruntati cu o piele foarte uscata si vreti sa o folositi peste zi puteti opta pentru varianta mica si sa o luati in geanta.

Crema pentru maini din gama asta vine in doua variante, eu am ales-o pe cea concentrata si imi place ce face pentru mainile mele - am avut-o si pe cealalta in trecut si mi-a placut, asa ca am vrut sa vad si cum e varianta asta. Formula este tot pe baza de ceara de albine (si apa termala, bineinteles), insa textura este mult mai lejera si poate fi folosita oricand pentru a hidrata si proteja pielea.

Este genul de crema pe care eu o pun in geanta daca stiu ca o sa merg prin frig, cand vantul e puternic si stiu ca mi se vor inrosi mainile de la frig - face ce promite si efectul este unul imediat. Nu am incercat balsamul de buze din gama asta, ma gandesc cand mai termin din ce am sa il iau sa vad cum e. De la Avene mie imi place si Trixera, o gama gandita pentru a fi folosita de toti membrii familiei si care este conceputa pentru pielea uscata si foarte uscata.

Ati incercat gama Cold Cream de la Avene?

Trimiteți un comentariu