7 intr-o saptamana #336

23.1.22

Saptamana asta a fost una fara prea mult timp liber, dar a fost o saptamana in care am zambit mult si asta mi-a prins tare bine. Am inceput-o cu lalele, cu ras si cu soare, am incercat sa imi vad de ale mele si sa-mi fac mici placeri, fara sa ma gandesc mult la problemele din jurul meu. Capitolul la care am dat rateuri e somnul, dar am recuperat pe final de saptamana si cumva lucrurile s-au balansat.

Sunt o multime de produse de care vreau sa va povestesc in perioada urmatoare, am reusit saptamana asta sa fac si cateva poze pentru niste postari care urmeaza si sa-mi ordonez cumva ideile in minte in ceea ce priveste blogul si ce vreau sa dau mai departe. Am fost extrem de atenta la produsele pe care le-am folosit pentru ingrijire pentru ca pielea mea reactioneaza la trecerile de la cald sau rece, dar si la vantul care si-a facut de cap zilele astea.

Am terminat multe produse pentru ten si am inceput sa folosesc cateva noi, dar si niste preferate mai vechi precum crema Moisture Surge de la Clinique. Am incercat si cateva produse noi pentru ten precum Hydra Setting Spray de la Illamasqua, dar m-am bucurat si de produsele pe care le am si care imi plac mult.

Am primit de la Nature Box un colet cu cateva produse interesante si m-am gandit sa vi le arat si sa va spun mai multe pentru ca produsele sunt inspirate din puterea naturii si au la baza ingrediente de origine naturala si uleiuri presate la rece. Tratamentele concentrate actioneaza in doar 30 de secunde si vin in doua variante: cu ulei de avocado pentru reparare si ulei de argan pentru hidratare, iar recipientele sunt fabricate din plastic 100% reciclat, au doar 60 ml, fiind formule foarte concentrate. Samponul si balsamul sunt sub forma solida si sunt pe baza de ulei de avocado care este cunoscut pentru continutul de vitamine si antioxidanti.

Cumparaturile on-line au fost de baza saptamana asta, insa nu mereu va povestesc despre siteurile de pe care cumpar pentru ca acolo unde sunt probleme prefer sa ma abtin - produsele astea le-am luat de pe un site din Bulgaria de unde am cumparat de mai multe ori, insa mereu ba nu e ceva in stoc, ba uita ceva, ba se intampla cine stie ce. Asa ca ceea ce fac eu este sa aleg plata ramburs si sa dau comenzi rar - dar cumpar de la ei pentru ca au preturi bune si produse pe care nu le gasesc in alta parte, insa stiu de fiecare data la ce sa ma astept. Voi cumparati de pe astfel de siteuri?


Sfarsitul de saptamana a fost cu relaxare si cu stare de bine, am avut ceva de sarbatorit, am profitat de soare si de timpul liber (chiar daca Bucurestiul e cam dat peste cap cu greva STB), am ras si m-am gandit la multe lucruri. Ne-ar prinde tare bine cateva zile departe de Bucuresti, dar sunt alte lucruri care au prioritate si nu prea e posibil, asa ca asta e ... 

Saptamana voastra cum a fost?

Trimiteți un comentariu