Rasfat pentru corp cu produse Artdeco

6.1.22

Produsele de machiaj de la Artdeco imi plac mult, Artdeco este un brand german care merita mai multa atentie si pe care as vrea sa il vad mai des, asa ca atunci cand am vazut ca pot sa pun mana pe cateva produse pentru corp din gama lor Asian Spa nu am stat pe ganduri. Le folosesc de ceva vreme si cand vi le-am aratat pe Instagram am primit multe intrebari, asa ca m-am gandit ca n-ar fi rau sa va spun mai multe despre ele, mai ales ca preturile sunt mai mult decat accesibile. Eu le-am luat de aici, nu stiu daca pe cele pentru corp le gasiti si in alta parte, cele de machiaj stiu ca sunt si la Douglas.

Am luat 3 produse cu 3 arome diferite sa vad cum sunt pentru ca nu stiam nimic despre ele si m-am gandit ca asa o sa imi fie cel mai usor sa ma decid daca imi plac. Produsul care imi place cel mai mult este Cocooning Shower Foam din gama Sensual Balance cu ylang ylang si patchouli - mie imi plac mult spumele pentru dus (cele de la Rituals raman preferatele mele) si asta e una care chiar merita. Aroma este una foarte puternica, senzuala, care ramane pe piele mult timp dupa baie si imi place la nebunie, atat cum se simte, cat si cum curata si hidrateaza. As vrea sa incerc si varianta cu lotus alb si lapte de orez care banuiesc ca e mult mai calda si mai linistita si am vazut ca mai exista si o varianta energizanta cu ghimbir si goji berry (pe mine nu ma atrage foarte tare combinatia asta).

Pentru hidratare am luat Hydra Care Body Mousse cu rodie si unt de shea, insa nu ma incanta foarte tare aroma. Produsul in sine e foarte misto - o spuma delicata care hidrateaza si intra imediat in piele, insa e ceva la aroma care ma deranjeaza imediat dupa aplicare. In contact cu pielea mea dureaza cam 2-3 minute pana imi place cum miroase si nu asta caut la un produs - vreau sa imi faca placere sa-l aplic, sa simt cum aroma imi rasfata simturile, nu sa astept cateva minute sa ma bucur de ceva placut la miros. Daca as gasi produsul asta in alta varianta l-as lua.

Ultimul produs pe care il am este Aromatic Foot Repair Balm, cu lemongrass si matcha (in gama asta am vazut ca sunt disponibile inca 2 produse: un exfoliant si o crema hidratanta) si este un produs care hidrateaza si revigoreaza pielea picioarelor. Imi place textura, imi place cum se simte si ce face, e exact ceea ce promite sa fie. Nu stiu exact ce e cu gamele astea pentru corp pentru ca pe siteul oficial Artdeco nu mai sunt disponibile - posibil sa fie discontinued sau sa le reformuleze, eu o sa le urmaresc sa vad daca apare ceva nou.


Folositi produse de la Artdeco? Cum vi se par?

Trimiteți un comentariu