Bariederm-CICA de la Uriage

11.1.22

Gama Bariederm-CICA de la Uriage a aparut de mai multe ori pe blog in ultimii ani pentru ca este un produs de la ei pe care il folosesc de mult si care nu imi lipseste niciodata din casa, asa ca m-am gandit sa va povestesc si despre celelalte produse pe care le-am incercat in ultima perioada. Gama Bariederm este gandita pentru a ingriji si a repara pielea crapata si mi se pare o solutie foarte buna pentru cei cu pielea sensibila care vor niste produse simple si eficiente.

Gelul crema pentru piele fragila si deteriorata are o textura extrem de lejera si nu contine parfum (un aspect esential atunci cand vorbim de ingrijirea pielii sensibile), reface bariera cutanata a pielii, grabeste vindecarea si calmeaza. Este un produs extrem de util dupa barbierit (in caz ca incercati sa ii ajutati pe incapatanatii din viata voastra), dar si dupa peelinguri sau diverse proceduri cu laser, insa poate fi folosit si zilnic in locul cremei hidratante pentru ca ajuta mult tenul. Formula este pe baza de apa termala si prebiotice, dar contine si centella asiatica, provitamina B5, acid hialuronic si complexul cupru-zinc.

Produsul pe care eram extrem de curioasa sa il incerc a fost serul din gama asta, am primit de la Uriage mai multe mostre (varianta normala vine in sticla de 30 ml cu pipeta) si am putut sa-mi fac o parere despre el - formula este gandita la fel ca si cea de la gelul de care am spus mai sus, insa are in plus si dipeptide care ajuta la regenerarea pielii si inulina. Are o textura lejera si intra repede in tine, l-am folosit inainte de produsul de care v-am povestit deja si mi-a placut ce-au facut impreuna, l-am trecut pe lista cu de cumparat pe viitor.

In gama mai sunt cateva produse, insa nu le-am incercat pe toate, dar vreau sa va spun putin de crema de maini si de balsamul de buze pentru ca sunt ideale in perioada asta cand vremea e rece si pielea e afectata de vant si de schimbarile de temperatura. Crema de maini cu squalane si miere de manuka formeaza o bariera, nu este lipicioasa, calmeaza si hidrateaza chiar si pielea expusa la factori agresivi si produse chimice. Balsamul de buze are un complex inovator brevetat, pe baza de 2 polimeri, astfel incat izoleaza cumva suprafata buzelor pentru a preveni agresiunile viitoare, in timp ce repara buzele crapate si deteriorate. Daca stiu ca o sa petrec mult timp in frig produsele astea sunt cele pe care le iau cu mine pentru ca fac exact ce promit.

Produsul de care va spuneam la inceput ca nu imi lipseste din casa este crema cu cupru si zinc pe care am recomandat-o tuturor cunoscutilor mei. O am in varianta de 100 ml, dar si in cea de 40 ml (pentru deplasari) si o folosesc extrem de des - ajuta cu zgarieturile de pisica, face minuni cu mancarimile si arsurile, este genul de produs pe care trebuie sa il ai in casa. Formeaza ca un bandaj non-ocluziv la suprafata pielii, astfel incat pielea nu mai este afectata de factorii externi, vindecarea este mult mai rapida si nu prea raman cicatricii.


Folositi produse din gama asta? Care e preferatul vostru?

Trimiteți un comentariu