2 produse iUNIK pentru hidratarea tenului

20.1.22

Unul din brandurile pe care am vrut sa le incerc anul trecut a fost iUNIK. Am tot vazut produsele lor laudate si m-am decis sa iau doua pentru hidratare si sa vad cum ne intelegem. Le folosesc de cateva luni si sunt aproape terminate, asa ca m-am gandit ca e momentul potrivit sa va povestesc despre ele pentru ca au preturi bune si fac ceea ce promit. Nu o sa le iau din nou pentru ca nu sunt produse fara de care nu pot sa traiesc, mai ales cand sunt atatea alte branduri si produse interesante care ma tenteaza.

Vitamin Hyaluronic Acid Vitalizing Toner este un toner cu consistenta de gel pe baza de extract de catina si acid hialuronic care ajuta la revitalizarea si mentinerea umiditatii tenului. Formula contine si niacinamide si extract de lemn dulce, asa ca ajuta si pe partea de uniformizare si luminozitate. A durat ceva pana m-am obisnuit cu produsul asta pentru ca la inceput mi s-a parut extrem de lipicios si nu mi-a placut deloc. 

Pana am descoperit care e cantitatea optima pentru mine a durat ceva, dar dupa aia ne-am inteles bine, insa nu m-a dat pe spate, mai ales ca am alte esente/ tonere care imi plac mult mai mult. Ca si metoda de aplicare prefer sa torn in palma si dupa aia sa aplic direct pe ten, fara sa folosesc dischete asa cum recomanda producatorul. Produsul e ok, dar nu m-a fermecat in nici un fel, asa ca o sa ne spunem adio cand il termin.

Beta-Glucan Power Moisture Serum are o formula extrem de simpla cu doar 6 ingrediente si contine 98% extract pur de beta-glucan, o substanta activa naturala extrasa din ciuperci, iar ceea ce face este sa mentina umiditatea ridicata si sa imbunatateasca elasticitatea pielii. Beta-glucanul retine cu 20% mai multa umiditate decat acidul hialuronic si asta il face extrem de cautat si laudat in produsele de ingrijire.

Are o textura foarte lejera si intra imediat in piele si imi place cum imi simt tenul, insa fata de alte produse pe care le folosesc are o formula foarte simpla si este un pas in plus pe care trebuie sa il aplic (in ultimii ani am avut tendinta sa ofer hidratare tenului cu tonere sau esente pentru ca in cazul meu layering-ul functioneaza foarte bine), asa ca nu l-am folosit atat de des pe cat am crezut ca o sa o fac. E un produs bun pentru hidratare si daca cautati strict asta o sa va placa, pe mine ma atrag insa formulele mai complexe.

Nu imi pare rau ca am dat banii pe produsele astea doua (ma mai tenta si crema cu beta-glucan), insa - asa cum am spus la inceput - nu o sa ma intorc la ele pentru ca nu au nimic special si sunt altele care imi plac mai mult.

Ati incercat produse de ingrijire de la iUNIK? Cum vi se par?

2 comentarii

  1. Nu am folosit nimic de la ei , dar ca vad ca nici tu nu esti prea entuziasmata in legatura cu ele !!! Na , stii cum e , cand ai de unde sa faci comparatie , devii extrem de selectiv si pretentios !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu selectivitatea mi se pare normala, chiar ma gandeam zilele astea la subiectul asta serios ...

      Ștergere