7 intr-o saptamana #326

31.10.21

M-am tot gandit cum as putea sa incep postarea asta si ce-as putea sa spun despre zilele ce au trecut pentru ca sunt plina de contradictii, atat ca emotii, dar si ca ganduri: am avut zile foarte frumoase, dar si zile in care m-a obosit foarte rau tot ce se intampla si am simtit nevoia sa ma pun la adapost cumva. Asa cum v-am mai zis, starea mea de bine este principala mea preocupare si acord o atentie deosebita momentelor care ma ajuta sa ma relaxez. Imi plac uleiurile esentiale folosite pentru aromaterapie si mi-am bucurat mult cand am primit The Little Box Energy cu 3 roll on-uri de la Tisserand, un brand foarte cunoscut si apreciat (am cautat unde se gasesc ca sa va las si un link - aici).

Marti mi-am acordat o pauza de 2 ore si am dat o fuga la cei de la El Studio, la care am mai fost si alte dati pentru o manichiura si un tratament Academie - am ales locatia de la Unirii care imi place cel mai mult si am reusit sa ma relaxez cat am stat acolo. Pentru unghii am ales Berlin There Done That de la OPI (cea din poza de mai sus) si inca o am pe unghii, a rezistat foarte bine si mi-a placut mult si Catalina cea care s-a ocupat de unghiile mele. Cei de la El Studio au oferte Last Minute (le gasiti aici, iar preturile sunt chiar bune) si programarile se fac foarte usor, au mai multe locatii in Bucuresti si sigur gasiti una pe aproape daca aveti nevoie de putin rasfat.

Am inceput sa folosesc cateva produse noi pentru ten - ati vazut zilele trecute ca am terminat o multime - si sunt extrem de curioasa sa vad cum o sa ma inteleg cu cele cu protectie solara de la Isdin, un brand spaniol foarte interesant si pe care pana acum doar l-am "scanat", fara sa incerc efectiv ceva de la ei. Am dat cateva comenzi pentru produse de care aveam nevoie, insa o sa vi le arat cand ajung toate si pot sa fac o postare si sa va dau mai multe detalii.

Miercuri am avut ceva de sarbatorit, asa ca am ne-am trezit tarziu si am plecat spre Parcul Sticlariei, care s-a redeschis dupa ce-a fost in paragina mai bine de 30 de ani. Eram curioasa cum arata si l-am luat la pas: este salbatic, rustic si genul mai izolat, in poze arata mai bine decat in realitate, cel putin mie asa mi s-a parut. Nu mi-a displacut si clar o sa mai trec pe acolo daca vreau sa evadez si sa am parte de liniste. Seara am terminat-o cu un picnic pe covor si cu un pahar de vin si a fost exact ce aveam nevoie sa ne amintim cat de mult conteaza clipele astea.


Am primit mai multe produse noi saptamana asta, insa vreau sa va spun despre doua dintre ele: 2 colectii noi de la OPI si o lansare de la Persil. Pe colectia Downtown LA de la OPI am pus ochii cand am fost la salon marti si mi-a atras atentia Metallic Composition si m-am bucurat mult cand am primit-o in setul cu mini oje. Nature Strong este prima colectia de lac natural a celor de la OPI, formula este pe baza de ingrediente din plante, de cea mai buna calitate - sunt 30 de nuante inspirate de bogatia naturii si toate detaliile acopera o atentie deosebita mediului.

Cealalta lansare interesanta este mult mai practica si este vorba de Persil Sensitive - eu m-am bucurat mult cand am primit coletul pentru ca aleg variante pentru piele sensibila atunci cand pot si am de unde. Noul detergent vine in variantele gel si pudra, dar si in varianta capsule 4in1 si poate fi folosit atat pentru hainele albe, cat si pentru cele colorate, fiind eficient la temperaturi de pana la 20 de grade. Formula contine ingrediente de origine naturala si aloe vera, nu am apucat inca sa il incerc, deci nu pot sa emit acum o parere. Insa ma bucur mult cand vad produse atente cu mediul si vreau sa va spun si voua despre ele.

Weekendul a fost cu timp pentru suflet si cu relaxare - plimbari, citit, admirat cerul, muzica, filme, gatit in liniste, zambete si stare de bine. Perioada asta este foarte incarcata din toate punctele de vedere si cred ca toti o resimtim la o intensitate maxima, asa ca eu incerc sa ma bucur de lucrurile care stiu ca imi fac bine, incerc sa balansez cumva emotiile si timpul pe care il aloc muncii, incerc (si de cele mai multe ori reusesc) sa nu las lucrurile din exterior sa imi zdruncine linistea, desi am si eu momente cand ma enervez si nu stiu ce sa fac cu tot ce simt.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. Și eu am stări contradictorii și ma retrag în lumea cărților și a momentelor de relaxare când simt ca nu mai fac față la tot ce se întâmplă în jur, chiar dacă risc sa par sălbatică. Citesc Luminile pierdute din St Kilda, am folosit fiolele la Cabine cu retinol pur și încerc sa ma încarc în natură, care îmi oferă culori superbe,pictate de o mână nevăzută.

    RăspundețiȘtergere