7 intr-o saptamana #324

17.10.21

Am inceput saptamana cu multe ganduri si cu niste planuri cat de cat clare in mintea mea, am avut mult de munca si momente destul de putine pe care sa le aloc doar pentru mine, dar nu a fost o problema pentru ca stiam ca o sa recuperez la sfarsitul saptamanii si asta m-a tinut cumva in priza si am reusit sa bifez tot ce aveam pe lista, chiar daca mi s-a parut ca ma bat cu timpul de cateva ori. Perioada asta este una plina de incercari pentru noi toti si pe mine ma obosesc extrem de tare niste comportamente care sunt departe de ceea ce inseamna sa ai bun simt si sa tratezi alti oameni cu respect, dar nu vreau sa insist pe tema asta.

Am primit cateva produse interesante saptamana asta si mi-a atras atentia masca asta de la Avajar, un brand nou despre care nu stiu mai nimic. Masca este pentru zona barbiei si o gasiti pe Glowrious, dupa ce o folosesc o sa va spun mai multe despre ea pentru ca mi se pare extrem de interesant conceptul. Nu am avut timp de gatit, asa ca in vreo 2 seri am copt camembert la cuptor (in 10 minute e gata) si l-am savurat cu fructe si crackersi/ paine.


Am terminat cateva produse pentru ten, cu peptide si vitamina C, de care v-am povestit pe blog si sunt in cautarea unui produs nou cu o doza mare de vitamina C (pentru peptide am inceput deja boosterul cu peptide de la Paula's Choice pe care l-am mai avut si la care ma intorc periodic pentru ca are o super formula si ma tine cateva luni bune). Dintre produsele pe care am inceput sa le folosesc in ultima vreme imi place mult balsamul de maini Avocado de la The Body Shop - hidrateaza bine, nu lasa pelicula grasa si intra imediat in piele.

Vineri dimineata am plecat intr-o scurta aventura si daca ma urmariti pe Instagram stiti deja ca am fost la Baile Govora si am vizitat si imprejurimile. O sa va povestesc intr-o postare separata mult mai multe pentru ca sunt extrem de multe lucruri pe care vreau sa vi le spun si sa vi le arat, dar pana atunci vreau sa va arat 2 poze: prima este facuta din hotel (am stat la Palace, un hotel cu o istorie impresionanta in spate) in ziua in care am ajuns, iar cealalta este din parcul balnear pe care m-am bucurat extrem de tare sa il redescopar dupa mai bine de 30 de ani. Cred ca am fost in zona asta in cea mai frumoasa perioada a anului si m-am bucurat de culori si de loc, chiar daca am avut parte si de ploaie.

M-am gandit mult daca sa pun un highlight al saptamanii pentru ca sunt atat de multe momente care merita mentionate, dar in final m-am decis la imaginea asta de la Manastirea Govora, un loc care mi-a placut la nebunie si care are o energie aparte. Atata liniste iti transmite locul asta si atat de aproape de cer m-am simtit, incat mi se pare ca nu are sens sa banalizez totul in cateva cuvinte. Sper ca poza asta sa transmita macar putin din tot ce-am simtit eu acolo.

Saptamana voastra cum a fost?

2 comentarii

  1. A fost o săptămână cu emoții multe și diverse, dar mă bucur că nu le-am lăsat pe alea nasoale să mă copleșească.
    Chiar ai ales perioada ideală pentru zona aia, în ciuda ploilor și a luminii octombrie continuă să arate fantastic în natură.
    Să ai o nouă săptămână cât mai bună și poate vedem și niște soare zilele astea! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nu exista perioada mai buna decat luna asta. Aveam nevoie sa ma incarc de la natura si a fost zona ideala.

      Sper ca esti bine, sa ai zile linistite!

      Ștergere