Produs nou in gama Omega+ de la Paula's Choice

24.6.21

A trecut mai mult de o luna de cand folosesc produsul asta, asa ca m-am gandit ca e momentul potrivit sa va povestesc despre el in caz ca sunteti in cautarea unui balsam de curatare care sa faca exact ce promite si care sa fie si o placere de folosit pe ten. Eu nu sunt o fana infocata a balsamurilor pentru curatare pentru ca nu imi place senzatia pe ten si ochii mei se revolta de fiecare data, dar este un prim pas mai mult decat indicat pentru curatare, asa ca m-am bucurat mult cand am vazut cum e produsul asta si ca se poate si altfel.

Produsul cu pricina este de la Paula's Choice, s-a lansat luna asta in Romania si face parte din gama Omega+ Complex (gama care mie imi place mult, serul fiind preferatul meu din gama). Cleansing Balm este un produs cu beneficii multiple, cred ca va deveni unul foarte iubit pentru ca are o textura misto si face ceea ce promite. Il gasiti aici daca va tenteaza, iar in cazul in care va place intreaga gama pe site este si un set cu toate cele 4 produse care are o reducere de 10%.


Formula este una non grasa si contine un complex de acizi grasi din uleiuri vegetale, ulei de jojoba si ulei de meadowfoam, in contact cu apa se transforma intr-o emulsie laptoasa care dizolva machiajul, indeparteaza impuritatile si produsele cu protectie solara. Se poate folosi atat pe tenul uscat, cat si pe tenul umed, eu prefer a doua varianta pentru ca asa m-am obisnuit. Ceea ce imi place in mod deosebit este ca nu usuca deloc tenul, ci il lasa neted si hidratat, ochii mei sensibili nu sunt deloc deranjati cand il folosesc pentru a indeparta rimelul.

L-am incercat in mai multe feluri inainte de a scrie despre el pentru ca nu e un produs ieftin (140 lei pentru 103 ml, insa nu e nevoie de o cantitate mare la fiecare folosire, asa ca s-a dovedit a fi destul de spornic) si am vrut sa va ofer toate informatiile care m-ar interesa pe mine inainte de a cumpara un produs. Nu indeparteaza 100% machiajul folosit direct pe tenul uscat daca s-au folosit multe produse, insa tinand cont ca este primul pas de curatare problema se rezolva cu al doilea produs folosit (mie imi place sa folosesc cleanserul din gama Calm tot de la Paula's Choice ca al doilea pas si impreuna fac o treaba nemaipomenita), dar ca prim pas de curatare pentru mine bate orice ulei sau balsam folosit pana acum. 

Pe langa faptul ca nu e nevoie sa insist pe nici o zona, senzatia este una mai mult decat placuta (lapte hidratant) si nu am senzatia de ochii incetosati pe care nu o suport. Dupa folosire (chiar si singur, daca nu am folosit nimic altceva in afara de produsele de ingrijire pe ten) pielea este hidratata si neteda, nu afecteaza deloc bariera de protectie si previne deshidratarea specifica multor produse de curatare care iau de pe piele tot ce intalnesc.

Voi folositi balsamuri pentru curatat tenul? L-ati incercat pe asta? Cum vi se pare?

2 comentarii

  1. Nu am avut niciodată ocazia sa încerc un produs Paula's Choice,însă recunosc ca ma tentează, am citit multe review-uri pozitive

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate pe viitor o sa ai ocazia sa le incerci, au formule foarte misto si produsele sunt spornice.

      Ștergere