Ce ii place parului meu zilele astea

14.6.21

In ultima perioada a trebuit sa fiu foarte atenta la produsele pe care le-am folosit atat pentru fata, cat si pentru corp si par pentru ca, din cauza situatiilor nu prea placute cu care am avut de-a face, dermatita mea de contact si-a facut simtita prezenta si mi-a dat mari batai de cap, lucru care nu s-a impacat deloc bine cu caldura si transpiratia. Parul meu nu este unul pretentios si de obicei nu ma confrunt cu un scalp sensibil, dar saptamanile astea lucrurile au stat diferit, asa ca am folosit cateva produse de la Bumble and Bumble care imi plac mult si pe care le-am luat la preturi bune de pe Notino. 

Bumble and Bumble este un brand care mie imi place mult si de care v-am mai spus pe blog, produsele nu sunt deloc ieftine, asa ca eu prefer sa urmaresc ofertele celor de la Notino si asa am reusit sa incerc mai multe produse de la ei si sa profit si de cadouri de fiecare data cand am comandat. Brandul este crueltry free si asta este un aspect care pe mine ma incanta, iar din tot ce-am incercat pana acum de la ei n-am gasit nici un produs care sa nu imi placa.

Gama de care vreau sa va povestesc astazi este Hairdresser's Invisible Oil, una din cele mai bine vandute game Bumble and Bumble, o gama ce are la baza 6 uleiuri (cocos, argan, migdale dulci, samburi de struguri, nuci de macadamia si seminte de sofranel) si care pe mine ma incanta peste masura. 

Produsul de la care a plecat toata nebunia mea cu gama asta este Heat/ UV Protective Primer, gandit pentru protectie termica par pe care l-am avut intai in varianta mini (de mai multe ori) si pe care ulterior l-am cumparat in varianta full size, il folosesc in zilele cand ma spal pe parul umed, dar si ulterior pe parul uscat. Netezeste, ofera stralucire, hidrateaza, descurca, previne ruperea parului si ofera si protectie UV. Este un produs care nu incarca absolut deloc parul, il ingrijeste si ii ofera o stralucire care mie imi place la nebunie.

Cand l-am cumparat am profitat de o cutie cadou cu mai multe produse si am incercat si samponul si balsamul din gama asta si ma gandesc serios sa le iau in varianta full size daca prind o oferta buna pentru ca imi plac mult. Samponul nu contine sulfati (si este printre putinele de genul asta cu care parul meu s-a inteles) si este nevoie de o cantitate mica la fiecare spalare. Balsamul este minunat pentru parul uscat si de fiecare data cand le folosesc nu am probleme cand ma pieptan, parul este curat si stralucitor, imi place mult de tot cum il simt dupa ce le folosesc.


Celalalt produs pe care l-am luat full size este masca pentru par pe care am avut-o de cateva ori in varianta de o folosire (la plic) si pe care am luat-o din nou la o oferta buna, nefiind un produs tocmai ieftin, dar care din punctul meu de vedere merita toti banii. Se poate folosi si ca tratament inainte de spalare, se poate combina cu uleiul din aceeasi gama pentru parul extrem de uscat, este un produs extrem de misto cu un miros senzational si care lasa parul hidratat, usor de pieptanat, neted si cu un aspect sanatos si stralucitor.

Cel mai recent produs din gama asta pe care l-am incercat este uleiul pentru par - am primit cadou varianta de 25 de ml pe Notino (de-asta imi place sa cumpar de pe site). Daca va confruntati cu un par cret si neascultator il puteti folosi in mai multe feluri: pe parul umed inainte de uscare, pe varfuri atunci cand parul este uscat pentru stralucire sau puteti adauga cateva picaturi in balsam sau masca pentru un plus de hidratare. 

Nu ma confrunt cu un par gras, dar dupa antrenamente parul meu clar are nevoie de ajutor pentru ca transpir mult, cum e si normal, asa ca daca tot am povestit de Bumble and Bumble m-am gandit sa va spun si de Pret-a-powder Post Workout Dry Shampoo Mist, un alt produs pe care l-am tot folosit in ultima perioada si cu care parul meu se intelege foarte bine. L-am primit cadou la o comanda pe Notino (am mai multe variante de-astea la 25 ml, extrem de practice si de usor de luat in geanta de sala) si mi-a prins tare bine.

Are o formula bifazica (asa ca trebuie amestecat bine inainte de folosire), este usor de folosit, absoarbe transpiratia si elimina mirosul neplacut, fara a incarca parul. Nu lasa reziduuri albe pe par, nu produce mancarimi la nivelul scalpului si face exact ceea ce promite. Ma tenteaza si varianta Tres Invisible (in format spray care ofera volum la radacina si are filtre UV) si cred ca pe viitor o s-o incerc sa vad cum este.

Ati incercat produsele Bumble and Bumble? Cum vi se par? Aveti vreunul in mod special sa-mi recomandati sa il incerc pe viitor?

2 comentarii

  1. Nu am incercat produsele lor, dar m-ai facut tare curioasa!
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere