7 intr-o saptamana #308

20.6.21

Am vrut sa nu scriu postarea asta pentru ca m-am saturat pana si eu sa va zic ca am probleme si ca lucrurile nu sunt deloc linistite, dar spre sfarsit de saptamana a fost mult mai bine si, chiar daca nu am facut nimic din ce mi-am propus, parca e alta energie. Asa ca o sa las degetele sa-si faca treaba pe tastatura si cuvintele sa se aseze asa cum vor ele. Intr-una din diminetile mai linistite m-am bucurat de niste mini gogosi low carb pe care le-am mancat cu iaurt proteic si fructe de padure si am stat cateva minute in liniste cat sa mi se limpezeasca mintea. Imi lipsesc atat de mult diminetile linistite ...

Zilele mele au facut incarcate si cu mai multe probleme decat am crezut ca pot sa duc, iar noptile au fost un cosmar - vecina de sus a mai facut una buna (nu facuse deja destule) si a adus un focar de tuse canina in bloc fara sa-si izoleze cainele, iar toate blanoasele mele s-au imbolnavit. Fiind vorba de caini in varsta si cu probleme a fost ceva ce nu pot exprima in cuvinte, nu am crezut ca sfarsitul de saptamana o sa vina cu toti cainii mei in viata, dar am avut noroc si chiar daca nu s-a rezolvat in totalitate problema, lucrurile s-au mai linistit. 

M-am bucurat mai mult decat oricand ca ma duc saptamanal la psihoterapie pentru ca altfel nu stiu ce as fi facut cu toata furia care m-a cuprins cand am vazut cat sufera niste sufleete nevinovate din inconstienta unei ... nici nu vreau sa exprim ceea ce cred. Am amanat tot ce aveam planuit (sala, masaj, probleme la munca) pentru ca tot timpul meu a trebuit sa il dedic animalelor si sa le ajut atat cat am putut. Miercuri am avut o zi extrem de proasta, am picat pur si simplu fizic dupa atatea nopti nedormite si griji si n-am mai functionat de nici un fel.

Cei de la Fares mi-au facut 2 surprize in aceeasi, dimineata am primit cateva produse din gama Distoplant (acum ceaiul vine si la plic si chiar l-am folosit zilele astea) si un kit de pictura pe care de-abia astept sa il folosesc, iar seara am primit un aranjament floral extrem de frumos insotit de cateva produse din gama lor Silueta perfecta - nu am apucat sa vad ce e cu produsele astea, insa tot ce face Fares e natural, asa ca probabil vorbim de amestecuri de plante pentru detoxifiere si arderea grasimilor intr-un mod mai eficient.

Am dat o comanda mica pe ShopBuilder si mi-am luat cateva produse de la Biotech: batoanele Zero Bar de care v-am mai spus - nu au zahar adaugat si nu contin nici lactoza si nici gluten, picaturile cu aroma de cheesecake si un tub de Ashwagandha - sunt sigura ca v-am mai spus si de planta asta pentru ca este un adaptogen extrem de interesant care sustine organismul si il ajuta in perioada de stres, iar eu am nevoie de tot ajutorul pe care il pot primi ca sa trec mai usor peste zilele astea.

Nu prea am ajuns la cumparaturi decat strict pentru mancare, insa a trebuit intr-o seara sa ajung in mall pentru o urgenta, am intrat la DM sa caut ceva si am luat peelingul pentru buze cu cocos sa vad cum e, chiar daca am un alt produs de genul asta pe care il folosesc acum. E sub forma de baton si a fost in jur de 5 lei, asa ca mi-am facut hatarul.


Aveam niste planuri pentru weekend care nu s-a concretizat pentru ca nu am fost in stare si am preferat sa ma odihnesc, sa citesc si sa ma uit la filme. Am vazut pe Netflix 2 filme cu catei care au atins ceva adanc in mine si toate lacrimile pe care nu le-am varsat cand cainii mei au fost rau le-am varsat cand m-am uitat la filme, dar a fost o descarcare de care aveam nevoie si care m-a facut sa apreciez ceea ce unii oameni inca au pastrat neatins in ei. Imi doream de ceva vreme un balsam de buze de la Dior, nu ca aveam nevoie sau ca e Dior, ci pentru ca pur si simplu imi doream unul. L-am primit cadou intr-o seara cand aveam nevoie sa zambesc si m-am bucurat mult pentru ca fost un cadou gandit si ales cu grija.

Highlightul saptamanii este clar faptul ca nu am pierdut nici un caine in ultimele zile pentru ca au fost vreo 2 nopti in care m-am intrebam ce o sa aduca dimineata si tot la categoria asta pot sa includ ca nu ne-am imbolnavit nici noi de la oboseala si griji pentru ca au fost cateva zile si nopti de cosmar. Nu vreau sa intru mai adanc in subiectul asta pentru ca nu reactionez bine nici la nesimtire si nici la oamenii care nu au pic de simt al responsabilitatii si exact de asta ma lovesc.

Saptamana voastra cum a fost? Ati avut zile frumoase?

6 comentarii

  1. Îmi pare rău pentru blănoase și sper că a trecut pericolul. Numai când aud de genul ăsta de oameni iresponsabili și nesimțiți mă enervez, numai zic când am de-a face cu ei. E bine că te-ai descărcat prin plâns, uneori e ce avem nevoie cel mai mult.
    Să ai o săptămână cât mai liniștită și fără incidente neplăcute!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare tare rau, sper sa gasesti o solutie cu acea vecina, pana la urma pe cale legala..... iar legat de caini, nu vreau sa zic mai mult, ca oricum de cand nu mai e Max sunt agitata la orice gest fata de animale, ma ia plansul si cand vad un caine pe strada mai batran sau mai amarat. O sa vina zile senine, TREBUIE!

    RăspundețiȘtergere
  3. Copila cu zâmbete20 iunie 2021 la 21:30

    Îmi pare tare rău pentru sufletele bănoase, multa sănătate și zile cu liniște tuturor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru gandurile bune, sa ai si tu zile frumoase!

      Ștergere